Wpis z mikrobloga

Nie masz żadnych szans zobaczyć pieszego.

@krolcz: No nie do końca. Ja po prostu w takiej sytuacji maksymalnie zwalniam. Ale tak, jest to w---------e.
  • Odpowiedz
@corpseRott: teź mnie to w-----a. A najwięksi debile to ci w dostawkaczkach. W centrum w-wy (ul Jasna) są 2 pasy ruchu w jedną stronę i przejścia dla pieszych co kilkadziesiąt metrów. Oczywiście nie da sie tam zaparkować, więc debile stają na strefie wyłączonej z ruchu przed pasami, albo na jednym z pasów. Zajebiście się przechodzi przez pasy, jak musisz wychylać się za dostawczaka...

K---a nawet na nie muszę szukać w
shuukre - @corpseRott: teź mnie to w-----a. A najwięksi debile to ci w dostawkaczkach...

źródło: comment_1613752544dkzyLbYrlWZSeKhzUvAU7Z.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@corpseRott: Webappka "Uprzejmie donoszę". Robisz codziennie 2 foto, zaznaczasz jakie naruszenie przepisów, dodajesz komentarz i wysyłasz zgłoszenie na Straż Miejską. Bonusem jest to, że mają Ci obowiązek odpowiedzieć jak wystawią mandat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@corpseRott: Niestety w Polsce są uprzywilejowane grupy i policja ich nie ściga. Jedną z takich grup są właściciele psów którzy terroryzują normalnych ludzi swoim s-----------m. Może dobry uczynek wyjdzie z tego parkowania.
  • Odpowiedz