Aktywne Wpisy
Myślałem że to jakaś mityczna Walaszkowa kraina bo bekowo brzmi, a to naprawdę istnieje hej. xD
#kapitanbomba
#kapitanbomba
źródło: f7a0a54c92471ac4480e727e4ccf93df_XL
Pobierz
jmuhha +43
Śniadanie piątkowe sąsiada, który ma dzieci w wieku 7 i 17 lat i żonę 39-lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000009036
Pobierz

50 metrów dalej jest przedszkole, 200 metrów dalej szkoła podstawowa. Ten znak po prawo to jest ostrzegający przed pobliskimi placówkami...
Jak jakiegoś dzieciaka samochód potrąci to będzie łojojoj bo ja nie wiedziałem. Ludzie k*a myślenie nie boli.
Jakiemuś facetowi dzisiaj mało na moich oczach dziecka nie sprzątnął z ulicy samochód..... trzeźwo pomyślał chłop i pociągnął dziecko w ostatnim momencie. Normalnie przechodzili przez jezdnie, dzieciak nie biegnął czy coś, jeszcze się zatrzymali przed.
Kierowca po prostu nie widział ich zza tumoka.
Codziennie k*&*a ktoś staje dokładnie w tym miejscu. #policja sobie przejeźdza 50 razy dziennie obok tego miejsca bo obok jest sąd. I co? I w dupie. To nie jest PROSZEM Pana nasza sprawa, my jesteśmy od prześladowania k***a restauracji i ścigania dzieci zjeżdżających na sankach.
#lodz #l-------a #zalesie #stopcham
źródło: comment_1613724921thrgFlW72fOW1Oegjnbyq1.jpg
PobierzNajlepiej jednak będzie jak wyślesz zdjęcia robione o różnych porach różnym samochodom poprzez aplikację Warszawa19115 jako wniosek o ustawienie słupków uniemożliwiających nielegalne parkowanie. Jeśli wniosek odrzucą to nie dawaj za wygraną i po miesiącu ślij kolejny. Ustawiłem w ten sposób słupki już w kilku miejscach, czasami po drugim czy trzecim zgłoszeniu dopiero, ale jednak.
@corpseRott: o мuj jezu... Jaк taм bżytко
@corpseRott: niech zgadne... Legionuff?
Komentarz usunięty przez moderatora
@ostoja: brawo, a teraz jeszcze raz przeczytaj mój komentarz xd
źródło: comment_16137417815s92Uv3gFhvAF5jyw9MjFX.jpg
PobierzPotem gość mi mówił, że mnie rozumie, ale jak dostają zgłoszenie to nie mogą nie przyjechać.