Wpis z mikrobloga

@brakloginuf: przeżyłem takie coś w gimnazjum. Okazało się (przyznała się po 12 latach jak rozmawialiśmy o jej facecie, jako kumple, że się im nie układa) że się n------a w tej grecji i przyjęła murzyńskiego kutanga makbewe że rodzice musieli latać po ginekologach bo ciągle jej krew leciała i dostała jakiegoś okropnego zapalenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak ja się cieszę że po przyjeździe do kraju ze
  • Odpowiedz
: ludzie źle zrozumieli powiedzenie ,że życie jest tylko jedno i trzeba z niego korzystać i doświadczać

@rafal-heros: kiedyś oglądałem jakiś program o aborcjach, żadne prolifowe p---------e, i pytali sie dziewczyn czemu chciały dokonać aborcji. No to kkasyczna wymowka to że a to kariera, podróże, korzystanie z życia. Nastepne pytanie było "co w takim razie udało ci sie z tych planów osiągnąć?". Cisza. Nic. Ewentualnie clubbing i wycieczka z biórem
  • Odpowiedz
@pmub: ogólnie dziewczyna zaczęła się puszczać po tej akcji pić ćpać i jakoś kiedyś się spiknelismy wypiliśmy i mnie przepraszała i mówiła że kocha , ja też coś poczułem nawet po tylu latach ale dla mnie silniejsze od miłości było obrzydzenie po mokebe( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz