Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +202
XDDDD
@Slimshader: Gdzie pracujesz? Ja w magazynie z chemia, recznikami papierowymi. Rzaaadko zdarzaja sie paczki ciezsze niz 25 kg.
Dwóch kolesi miałem tam którzy naderwali sobie mięśnie jak próbowali poderwać zbyt ciężkie rzeczy na szybkości i ja jestem z tych co uczą się na cudzych błędach. Zwłaszcza, że to nie były jakieś wymoczki, kolesie mieli dobre 15 kilo mięśni więcej niż ja.
To jest jak z noszeniem butów ochronnych. Na 99,9%
Przepisy BHP powinny być przestrzegane
Ale takie wartości kilogramów w Polsce to się dźwiga prawie wszędzie.. i każdy ma to w dupie
Wyładowywanie skrzynek z bananami, pomarańczami i jabłkami (przy najbliżej wizycie w sklepie zerknij, ile ważą), przewalanie całych zgrzewek wody, przewalanie k---a kilogramów przez kasę.
@smipur: Nie tyczy to każdego. Są słabi, chorowici, chuderlacy i dlaczego oni mają mieć jakieś normy które ich połamią tylko ze względu na płeć? A są kobiety które pakują, są tęgie i dają radę z większymi ciężarami. Nie powinny takie prawa być regulowane płcią, a po prostu możliwościami.
@chwila: Bzdury. Chorowity facet który nigdy nic nie robił będzie słabszy niż kobieta która na siłkę chodzi. I on też może ważyć 50 czy 60kg.
Są faceci z niskim poziomem testosteronu. Kobiety mowią, że nawet dużo
Komentarz usunięty przez autora
@Judger2: ty szowinisto! Beton jest dla ciebie lżejszy niż dla Kasi zgrzewka wody!
@rzeznia22: powodzenia w leczeniu tego, p--------e to. Kręgosłup masz tylko jeden i warto o niego zadbać zawczasu, zamiast się z-----ć w imię popisywania się.