Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +432
Zróbmy listę plotek, które mimo raczkowania dopiero internetu rozprzestrzeniły się po Polsce. Ja zaczynam:
- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;
- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD
#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;
- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD
#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
mirko_anonim +29
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 31 lat i od 3 miesięcy regularnie zdradzam żonę z koleżanką z pracy.
Nie mam żadnej bliższej, zaufanej osoby, której mógłbym opowiedzieć o tym fakcie. Uznałem, że chociaż tutaj wyleję to, co we mnie kipi i krzyczy o "ujawnienie".
Od 3 lat mam żonę,a wspólny związek trwa od ponad 8. Wszystko trwało latami wręcz wzorowo - idealnie się dogadywaliśmy, spędzaliśmy wspólnie czas, chodziliśmy na różne wydarzenia i razem
Mam 31 lat i od 3 miesięcy regularnie zdradzam żonę z koleżanką z pracy.
Nie mam żadnej bliższej, zaufanej osoby, której mógłbym opowiedzieć o tym fakcie. Uznałem, że chociaż tutaj wyleję to, co we mnie kipi i krzyczy o "ujawnienie".
Od 3 lat mam żonę,a wspólny związek trwa od ponad 8. Wszystko trwało latami wręcz wzorowo - idealnie się dogadywaliśmy, spędzaliśmy wspólnie czas, chodziliśmy na różne wydarzenia i razem
CG pin press, poszło 252,5kg x 1 czyli o 2,5kg poprawiony poprzedni wynik. Walka z tym była naprawdę niezła, niby mały zakres ruchu, a ~5sekund grindu :)
Następnie skullcrushery do czoła... 130kg x 4 tyle to nigdy nie robiłem :D Niestety nie nagrałem. Celowałem w pięć repów, ale robiąc czwarte odpuściłem, bo czułem że piąty raz może już mi łapy połamać xD skończyć się jakąś tragedią heh.
Ogólnie fajny trening. Ledwo co pisałem o tym że chce planowane "deloady" robić, a już stwierdzam że to bez sensu :P No nie wiem muszę bardziej słuchać ciała i to autoregulować po prostu tak jak kiedyś, żeby się nie zajechać, bo takie planowane deloady to strata czasu, szczególnie w taki dzień jak dzisiaj.
Cały trening z rozgrzewką, 1h 15min
Lat pulldown wide grip 2x25
DB bench press 2x20
Band triceps 2x25
Band pullaparts 2x20
CG pin press 225x1 240x1 252,5kg x 1
Skullcrushers 70x5 90x5 110x5 130x4
V grip pushdown 3x6 + 1x8
Front Plate raise 32kg 3x10
Rope biceps curls 3x10
Concentric curls 3x8
#strongaf #mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
@Darksed: @pkrr: Co tu dużo mówić... planowe deloady to nie dla mnie :P No raz wcześniej zrobiłem, bo naprawdę czułem się wtedy zmęczony i ten
@Darksed: Tylko kwestia jest taka, że ja ciągle szukam swojego optimum, gdybym miał pewność że muszę ten deload robić co 3 tygodnie to bym go robił. Ale ja nie wiem :P Na pewno coś jest nie tak jeżeli przychodzi tydzień deloadu a ciało
@melatonin2803: Nic nie wyszło :P Ostro się przetrenowałem, musiałem stopować z treningami, w międzyczasie jeszcze zachorowałem. Teraz dopiero zaczynam ciężko ćwiczyć i muszę odbudować się, dojść najpierw do starych wyników.
@Darksed: To prawda... jak już wspominałem za dużo Simmonsa się nasłuchałem, o #!$%@? i #!$%@?, więc ciężko mi o deloadach teraz myśleć :P
http://www.youtubemultiplier.com/6005ee6010ca9-intruder-glosno-krzyczy.php
Z ciekawości, jakie wyniki w testach na przeciwciała koronawirusa? heh
FULL
@pan-bartolomeu-dias: jako rozgrzewka, po 20kg każda.