Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +98
Dzisiaj musiałem jechać nad morze i wrócić. W sumie 800 km po autostradzie. Człowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochę przekracza limit a i tak znajdzie się jakaś ameba błyskająca długimi bo mam czelność wyprzedzać kolumnę tirów z prędkością 145 km/hi a pan w kałdi czy tam innym burakowozie musi z---------ć.
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz
lskx +15
#raportzpanstwasrodka
tl;dr
zarobki z YouTube za lipiec 2025 roku. Podał, że zarobił 4600 dolarów, z czego 1800 dolarów pochodziło bezpośrednio z filmów, a około 2800 dolarów z dotacji na streamach. [0:40, 0:51, 1:24].
Czyli 1800$ z trzech kanałów w tym jednak sie klikaja stare filmy z Chin. Wiekszosc donatów to przysługa przerzucenia hajsu albo fejury.
tl;dr
zarobki z YouTube za lipiec 2025 roku. Podał, że zarobił 4600 dolarów, z czego 1800 dolarów pochodziło bezpośrednio z filmów, a około 2800 dolarów z dotacji na streamach. [0:40, 0:51, 1:24].
Czyli 1800$ z trzech kanałów w tym jednak sie klikaja stare filmy z Chin. Wiekszosc donatów to przysługa przerzucenia hajsu albo fejury.
źródło: obraz
Pobierz

Wychodź z tego czym prędzej póki czas.
źródło: temp_file5301667487450652166
PobierzA przepraszam bardzo, a twoja żona to jest sparaliżowana, czy może wasze małżeństwo to taki Kot Schrodingera, niby jest, ale tak naprawdę to taka symbioza bezobjawowa.
Myślę, że tutaj rozpoczął się problem, a nie
@mirko_anonim: Błąd popełniłeś głównie dlatego, że po usłyszeniu takiego tekstu, nie postanowiłeś się rozwieść.
Tak właściwie, to po co jesteś z "żoną"?
@mirko_anonim: Do spowiedzi nie na wypok
@mirko_anonim: dzięki sprawdzę kamery
Natomiast co do moralności- normalne jest, że czasami poznajemy inne osoby i wolimy z nimi spędzać czas. Jednak wtedy warto zerwać poprzednią znajomość. Jeśli zależy Ci na żonie to po prostu jej to powiedz. Niech ułoży sobie życie z kimś, kto będzie wobec niej fair.