Aktywne Wpisy

Trollex +67
Obawiam się, że ktoś tu próbuje zakłamywać fakty.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
źródło: temp_file7936309633448289830
Pobierz
#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

źródło: comment_1610699332rJdAW6Hlu1ZlmSuOUQYjav.jpg
Pobierz@Niuans: jak będziesz miał Alzheimera to nie będziesz pamiętał co robiłeś 3 minuty wcześniej, a co dopiero co planowałes za młodu
W tamtym momencie skończyło się dobrze. Tzn. Przyszedłem w czas. Babcia z siostrą bawiły się w drugim końcu domu, tam stężenie gazu było mniejsze (w każdym razie nie doszło do podtrucia). Trochę wpadłem w panikę, miałem 18 czy 19 lat, zabroniłem im się ruszać, cokolwiek włączać/wyłączać. Wietrzenie mieszkania przy - 25, nie było przyjemne (a właściwie czekanie aż się nagrzeje ponownie. Pamiętam, też że miałem lekkie
1) Koszt. Kogo na to stać?
2) Czas oczekiwania.
3) Konieczne ubezwłasnowolnienie - czas