Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +734
źródło: temp_file5306875112373733505
Pobierz
dzony77 +595
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

@Jcdx: podpatrzeć o której robią to regularnie i zgłosić na bagiety. Za odpalony silnik na postoju powyżej 60 sekund jest mandat
@thampel5: Powiedz, że trolujesz
https://www.rp.pl/Prawo-drogowe/301059923-Za-oszronione-szyby-zaplacisz-nawet-500-zl-mandatu.html
Smog nie bierze się znikąd.
Poswiec 15 min i sie czegoś dowiedz
@Jcdx: Następnym razem polecam po prostu zamknąć okno i nie wymyślać jakichś bzdetów, że smród "przenika przez okna" (jeśli tak się dzieje to masz problem z oknami). Ewentualnie jeśli nie chcesz zamykać okna to polecam się po prostu do takiej osoby odezwać - zajmie Ci to mniej czasu i zapewne zdziałasz więcej, niż pisząc post na wykopie, czy dzwoniąc
@Lohengrin: no dobrze mądralo, a co jeśli jest duża wilgoć i ci samochód zaparuje? Zanim przy 0 stopni to pare minut żeby dmuchawa zaczęła dmuchać ciepłym powietrzem i odparowywać?
@to_jest_chyba_kurcze_zart: czyli jesteś tak ograniczony że władza musi Ci mówić co jest dobre a co złe, coś jest nielegalne to będziesz kręcił filmiki i latał na policję. Kilka lat temu jak jeszcze był śnieg to co wieczór spędzałem w zimie dla zabawy w samochodzie cały
nie no, zawsze mogę wziąć kij i rozwalić ci szybę albo poprzebijać opony ale to wtedy ty będziesz latał na policję a ja wolę cywilizowane
Edit. Samochód za maks dyszke.
@to_jest_chyba_kurcze_zart: określasz sąsiada na podstawie tego co robi w wolnym czasie? ( ͡º ͜ʖ͡º)