Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Więcej, link do znaleziska:
Statek do transportu rakiet Ariane 6 na kosmodrom Kourou powstanie w Polsce
Ciekawe? Dziękuję Ci za wykop!
#startyrakiet #rakiety #europa #uniaeuropejska #gruparatowaniapoziomu #polska #szczecin #ciekawostki #technologia #kosmos #satelity #kosmicznapropaganda #kosmiczneinfo #statki #zegluga #francja #zeglarstwo #police
źródło: comment_1609090952ibZMDzjiaYetHuR21caqBZ.jpg
PobierzIstnieje to zjawisko nadal?
Komentarz usunięty przez autora
@WalSzary: 5 gospodarka swiata, bron atomowa, atomowe okrety podwodne, lotniskowce, w tym o napedzie atomowym, wlasne technologie nuklearne, kosmiczne i inne hitech, liczne terytoria zalezne na swiecie, liczne dawne kolonie, w ktorych de facto Francja rozdaje karty. Takie fakty. Jak na ten swiat to bym powiedzial, ze imperium. I nie jestem zadnym frankofilem, niemniej smieszy mnie lansowana m.in. na tym
Te liczne terytoria zależne to jakieś małe wysepki plus kawałek dżungli w Ameryce Płd. :)
Francja oprócz wcześniej wymienionych rzeczy jest jeszcze imperium pod względem dziedzictwa kulturowego, jeden z najczęstszych celów dla turystów z całego świata.
Imperium to nie tylko terytorium.