Aktywne Wpisy
p0melo +15
#programowanie #pracait #programista15k #it #korposwiat
Lekarz, prawnik, fryzjer, księgowy, pielęgniarka, kafelkarz uczy się fachu raz, zaczynają studia w wieku 18 lat, kończą w wieku max 26 lat. Otrzymują uprawnienia i później ich edukacja się kończy. Do końca życia mogą nie otwierać książek, bo w czasach studenckich natrudzili się parę lat, żeby zdobyć papier, który będzie kluczem do każdej pracy od ręki. Jeśli są
Lekarz, prawnik, fryzjer, księgowy, pielęgniarka, kafelkarz uczy się fachu raz, zaczynają studia w wieku 18 lat, kończą w wieku max 26 lat. Otrzymują uprawnienia i później ich edukacja się kończy. Do końca życia mogą nie otwierać książek, bo w czasach studenckich natrudzili się parę lat, żeby zdobyć papier, który będzie kluczem do każdej pracy od ręki. Jeśli są
ATAT-2 +3
Jak mnie żona namawiała na pot fillera to byłem zupełnie nieprzekonany.
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
źródło: temp_file8101966424180885498
Pobierz

ktore odcinki zrobić dlugie na 12m, czy jak logika amatora podpowiada, że te najdluzsze :p ttlo ze sciany mają.12,69. Czy moze jednak zaginać pręty jakoś w duze L 4m/8m i ukladac je w narożach i lączyc je na odcinkach prostych na scianach.
Wydajw sie latwe ale jak chce sie za.to zabrać to się komplikuje.
#lawyfundamentowe #budujzwykopem #budownictwo #inzynierbudowlany #kierownikbudowy
źródło: comment_1607352682YpRG7MJqHxIdiqmFtpOVoi.jpg
PobierzPewnien wg fachowcow jest.tylko jedna własciwa. :D
To jedna z.moich warjacji
źródło: comment_1607353393NaBL64HYwZCultbCe2N3tr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1607357278uCE0dzhRISJRa9JNXwZtma.jpg
PobierzMam slaby zasieg, bo ja na morzu.
Tak cos namodzilem , w rzeczywistosci wyjda.wymiary po zmierzeniu miarą
źródło: comment_1607358779Apso4LxeXQExmDAcftH5BA.jpg
Pobierzźródło: comment_1607381452vWKrjkcVelqoEb90xn3znG.jpg
PobierzMam opisówkę tylko. Malo rysunków i detali.
O ile do ziemi można jeszcze zrobić długie na 12m i trochę pomęczyć się
Widziałem Twoje wpisy. Ppdpowiesz coś dodatkowego o zbrojeniu ław. Może masz linki do dobrych materiałów pdf zeby wydrukować typowe połączenia narożne L i typu T
Chlopaki duzo juz napisali ale może inna głowa ma inne podejście do tematu. Dzięki
źródło: comment_1607434212EwvzWLago9zaodWal4BIxy.jpg
PobierzCzyli narożnik: sześć eLek
T cztery eLki
Jak zaginać zaklady na strzemuonach.
Standardowo wszędzie widziałem 90stopni. Moze.jednak poświecić trochę wiwcej czasu i zaginać je na 135 stopni jak na grafice.
Serio to ma takie znaczenie. Czu to tylko na Japonię na trzęsienia ziemi?
źródło: comment_1607613443Q31lXjeOSCkoBd76okcy6A.jpg
Pobierz// Ty o zagięciach napisałeś, a ja o ustawieniu strzemion. Niech dobrze zwiążą drutem