Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
ktore odcinki zrobić dlugie na 12m, czy jak logika amatora podpowiada, że te najdluzsze :p ttlo ze sciany mają.12,69. Czy moze jednak zaginać pręty jakoś w duze L 4m/8m i ukladac je w narożach i lączyc je na odcinkach prostych na scianach.
Wydajw sie latwe ale jak chce sie za.to zabrać to się komplikuje.
#lawyfundamentowe #budujzwykopem #budownictwo #inzynierbudowlany #kierownikbudowy
Pewnien wg fachowcow jest.tylko jedna własciwa. :D
To jedna z.moich warjacji
Komentarz usunięty przez autora
Mam slaby zasieg, bo ja na morzu.
Tak cos namodzilem , w rzeczywistosci wyjda.wymiary po zmierzeniu miarą
Mam opisówkę tylko. Malo rysunków i detali.
O ile do ziemi można jeszcze zrobić długie na 12m i trochę pomęczyć się
Widziałem Twoje wpisy. Ppdpowiesz coś dodatkowego o zbrojeniu ław. Może masz linki do dobrych materiałów pdf zeby wydrukować typowe połączenia narożne L i typu T
Chlopaki duzo juz napisali ale może inna głowa ma inne podejście do tematu. Dzięki
Czyli narożnik: sześć eLek
T cztery eLki
Jak zaginać zaklady na strzemuonach.
Standardowo wszędzie widziałem 90stopni. Moze.jednak poświecić trochę wiwcej czasu i zaginać je na 135 stopni jak na grafice.
Serio to ma takie znaczenie. Czu to tylko na Japonię na trzęsienia ziemi?
// Ty o zagięciach napisałeś, a ja o ustawieniu strzemion. Niech dobrze zwiążą drutem