Aktywne Wpisy
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

Klatka kennelowa, żeby miał swój własny kąt (no i żeby można go było zamknąć jak trzeba będzie wyjść na zakupy). Do tego maty, zabawki, karma, i parę innych rzeczy. I jeszcze czekamy na barierki do wstawienia w drzwi, żeby nie wchodził tam gdzie nie powinien ;)
#psy #samoyed #dziendobry #wyprawka #pies
źródło: comment_1605619781YhPY5VE3n71B5XaNXCaYnx.jpg
Pobierzźródło: comment_1605619810Ex7AJyHSX27qQ0ljMPjXM5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@ethics: Oho, znafca życia się trafił :)
Różowa pracuje z domu, więc będzie przy nim ktoś cały czas. Problemem będzie raczej to, żeby BYŁ sam przez kilka godzin, bo nie można go przyzwyczaić do tego, że
Komentarz usunięty przez autora
@Dru_Gru: Nie przekonuje mnie do siebie podawanie tego typu jedzenia, ale jeśli masz artykuły, dzięki którym zmienię zdanie, to chętnie poczytam.
I czemu Fast Food? Sucha karma, z dodatkiem mokrej i witamin nie jest przecież złą opcją :)
Nie ma nic o tym, że są badania, że psy lubią być w takiej klatce (metr na metr?). Raczej jest o wygodzie Waszej i sąsiadów. Albo masz warunki, np. dom z ogrodem, albo nie bierzesz psa, jeszcze z hodowli.
@mietek_zul dziękuję za artykuł z argumentami. Część
zupełnie na poważnie to nie wierzę, że to się ograniczy do tego zakresu, ale co mi tam
@gni:
Mam obok las, w którym będzie mógł się wybiegać, plus jak już wyrośnie, kupuję uprząż i będziemy razem jeździć na rowerze. Więc będzie miał odpowiednią ilość ruchu.
@dlugi-gr: Dzięki. Doceniam rzeczowe argumenty w dyskusji, oraz czytanie odpowiedzi udzielonych wyżej :)