Aktywne Wpisy

#primemma @MarcelinaM85 miał piękny pogrzeb
źródło: image
Pobierz
KRogala2512 +5
Czy mamy tu mnóstwo botów, czy społeczeństwo jest tak głupie?
Za każdym razem gdy się pojawia temat energetyki, to powtarzane są te same brednie jakoby oze było najdroższym źródłem energii. Serio ludzie w to wierzą? Przecież to można w prosty sposób policzyć ile kosztuje budowa 1MWp farmy w Polsce, ile taka farma produkuje prądu rocznie i ile kosztuje ekwiwalent węgla do elektrownii.
Oczywiście padają argumenty - a co jak nie świeci? a co
Za każdym razem gdy się pojawia temat energetyki, to powtarzane są te same brednie jakoby oze było najdroższym źródłem energii. Serio ludzie w to wierzą? Przecież to można w prosty sposób policzyć ile kosztuje budowa 1MWp farmy w Polsce, ile taka farma produkuje prądu rocznie i ile kosztuje ekwiwalent węgla do elektrownii.
Oczywiście padają argumenty - a co jak nie świeci? a co

https://youtu.be/irEAdTsEmDo?t=1621
"te wszystkie straty finansowe albo ja muszę odpracowywać albo właśnie KRILAN MUSI mi rekompensować ..."
ja p------e ale tupet, zbawca świata który najpierw z dobroci serca przelewa p0lkom jakieś pieniądze a potem leci na policję i zakłada sprawę bo nie dostał rekompensaty w postaci "związku". Za te "straty" płaci cudzymi pieniędzmi bo ma jakiegoś anonimowego fana który mu już chyba pare k przelał a ten się już na tyle przyzwyczaił, że uważa to za normę, że jakiś obcy facet z internetu uzupełnia mu jego p------------e na bzdury pieniądze.
Dla mnie ten człowiek nic bezinteresownie nie robi, NIC, na kilku lajwach nie mógł przeboleć litra mleka, którym nakarmił jakiegoś bezdomnego kota. MATKA TERESA Z DOBRZYNIA.
Niech go wreszcie ktoś uświadomi w #blackpill, że kobiety nie szukają pewnego siebie faceta itd., że wcale nie musi koniecznie przestać oglądać chińskie bajki ani machać kataną, tylko, że jego problem leży w mordzie i we wzroście a charakter to najmniejszy problem. Ma dwa wyjścia albo to zrozumie i przełknie czarną tabletkę, albo będzie jeb@ny na pieniądze na prawo i lewo.
#wszechstronnymistrz
#blackpill
#blackpillraw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora