Wpis z mikrobloga

polecam fragment od:

https://youtu.be/irEAdTsEmDo?t=1621

"te wszystkie straty finansowe albo ja muszę odpracowywać albo właśnie KRILAN MUSI mi rekompensować ..."

ja #!$%@? ale tupet, zbawca świata który najpierw z dobroci serca przelewa p0lkom jakieś pieniądze a potem leci na policję i zakłada sprawę bo nie dostał rekompensaty w postaci "związku". Za te "straty" płaci cudzymi pieniędzmi bo ma jakiegoś anonimowego fana który mu już chyba pare k przelał a ten się już na tyle przyzwyczaił, że uważa to za normę, że jakiś obcy facet z internetu uzupełnia mu jego #!$%@? na bzdury pieniądze.

Dla mnie ten człowiek nic bezinteresownie nie robi, NIC, na kilku lajwach nie mógł przeboleć litra mleka, którym nakarmił jakiegoś bezdomnego kota. MATKA TERESA Z DOBRZYNIA.

Niech go wreszcie ktoś uświadomi w #blackpill, że kobiety nie szukają pewnego siebie faceta itd., że wcale nie musi koniecznie przestać oglądać chińskie bajki ani machać kataną, tylko, że jego problem leży w mordzie i we wzroście a charakter to najmniejszy problem. Ma dwa wyjścia albo to zrozumie i przełknie czarną tabletkę, albo będzie jeb@ny na pieniądze na prawo i lewo.

#wszechstronnymistrz
#blackpill
#blackpillraw
  • 25
nie wiem, pewnie większość z tego co mówi to wymyślone na poczekaniu bajanie. Fakt, że wspomina często o tym kolesiu który sam mu pieniądze wysyła i przypuszczam, że to jest prawda. Pan sponsor jest po prostu samotny i znalazł bratnią duszę w internecie więc przepala hajs a mistrz bierze bo przecież kodeks nindży nic nie mówi żeby nie brać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mercedesbenzo: zobaczymy jak rozwinie się ta relacja, typek pojawił się z nikąd a teraz to wielki przyjaciel i filantrop wszechstronnego mistrza ninja shinobi master ( ͡° ͜ʖ ͡°)