Aktywne Wpisy

chearru +21
Nie ukrywam, że jest mi po prostu bardzo przykro. Proszę, aby osoby hejterskie przestały wyzywać mnie w wiadomościach prywatnych...
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
źródło: 18255
Pobierz
Salido +271
Minął 56. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
217 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
229 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
217 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
229 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 21082026
Pobierz

https://youtu.be/irEAdTsEmDo?t=1621
"te wszystkie straty finansowe albo ja muszę odpracowywać albo właśnie KRILAN MUSI mi rekompensować ..."
ja p------e ale tupet, zbawca świata który najpierw z dobroci serca przelewa p0lkom jakieś pieniądze a potem leci na policję i zakłada sprawę bo nie dostał rekompensaty w postaci "związku". Za te "straty" płaci cudzymi pieniędzmi bo ma jakiegoś anonimowego fana który mu już chyba pare k przelał a ten się już na tyle przyzwyczaił, że uważa to za normę, że jakiś obcy facet z internetu uzupełnia mu jego p------------e na bzdury pieniądze.
Dla mnie ten człowiek nic bezinteresownie nie robi, NIC, na kilku lajwach nie mógł przeboleć litra mleka, którym nakarmił jakiegoś bezdomnego kota. MATKA TERESA Z DOBRZYNIA.
Niech go wreszcie ktoś uświadomi w #blackpill, że kobiety nie szukają pewnego siebie faceta itd., że wcale nie musi koniecznie przestać oglądać chińskie bajki ani machać kataną, tylko, że jego problem leży w mordzie i we wzroście a charakter to najmniejszy problem. Ma dwa wyjścia albo to zrozumie i przełknie czarną tabletkę, albo będzie jeb@ny na pieniądze na prawo i lewo.
#wszechstronnymistrz
#blackpill
#blackpillraw
Czuć syndrom Mesjasza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czo? xD Przecież ma normalną twarz, a 177 cm to nie jest mało u gościa około 30ki.
https://www.youtube.com/watch?v=irEAdTsEmDo&feature=youtu.be&t=1413&ab_channel=WszechstronnyMistrz
177 to ma pewnie w butach i w tych postawionych włosach. Twarz to każdy ma "normalną" ale normalna a atrakcyjna to jest różnica.
a na końcu spieprzył przed dziadkiem i kabla ani widu ani słychu
i to jego ,,zobaczycie tak mu powiem , oooo słuchaj stary dziadzie " XDXD
@AntyBohater: ja tam nic do niego nie mam, problem tylko w tym, że sam się pcha w kłopoty i robi z siebie ofiarę a tak naprawdę dil na rururuchańsko nie chce mu wypalić
Komentarz usunięty przez moderatora
ten krilian to podobny zjeb do niego bo wysyła kase mu
https://www.youtube.com/watch?v=Y99ZzPG43LM&t=49s a mieszka w takich warunkach.
u-----y włącznik swiatła chyba 50 letni, żółte drzwi nigdy nie malowane.
podejrzewam takiego samego autystyka co się bab boi albo spermi na su tudziez zbiorniku