@Johnnysinspolscyfani: potwierdzam, morda 6/10 i 175cm to mogę co najwyzej pospermić do jakiejs ulanej łysek lewaczki, aczkolwiek od czasu do czasu atencje dostane. its over.
@NiemieckiArbiter: kolega zakolak otyly karzel r00cha polowe femoidow ze szkoly na zmiane z 60letnim dozorca po kursie u majka uwodzenie za 2000zl?( ͡°͜ʖ͡°)
@Towarzysz_Pawulon: ja mialem w klasie 1 low testa lankleta,jednego low tier normika 186cm chadleta'litea 177cm z 6pakiem i oskarka dynamiczniaka 177cm.Tylko ten oskarek r00chal ale taka 4/10 reszta palowala wiplera,na czele ze mna chadem mentalcelem ktorego femoidy napastowaly( ͡°͜ʖ͡°)
@Towarzysz_Pawulon: Tu chodzi o to,że jak laska ma np. 160cm,a Ty dobry ryj i wyćwiczone ciało to coś podziałasz nawet z takim wzrostem 175cm.Sprawa zacznie wyglądać gorzej kiedy na horyzoncie pokaże się height-moggujący Cię Chad z porównywalnie dobrą mordą,ale zdecydowanie wyższym wzrostem(185-195cm).Każdy fem0id ma swoje upodobania,ale Chad jest zawsze przed resztą( ͡°͜ʖ͡°).
@Johnnysinspolscyfani: @NiemieckiArbiter: oprócz wzrostu są ważne jeszcze dynamina i status. Podejrzewam że dynamina ważniejsza. Był taki mirek który ma 164 cm (chyba) wzrostu i średnią mordę ale nie ma problemu z różowymi. Chyba też zakolak. Pokazywał swoje dobre wyniki na tinderze. No ale on miał też status, jakiś muzyk czy dj i mieszkał w Anglii. Rozrywkowe dooopy leciały na jego status dj-a. No ale takich mirków manletów z
@Johnnysinspolscyfani: Wiem to na własnym przykładzie (╯︵╰,)
Ładna morda + sportowa sylwetka i ma się każdą julke
źródło: comment_1603842994aMWFzrXEDBLHdV5gOgWqZ8.jpg
Pobierzźródło: comment_160384323496uW9ACe3qqjS2Kc3w68pc.jpg
Pobierzźródło: comment_1603843612qi0ya8X12SQnBh7vkwyhKX.jpg
PobierzZauważyłem że prawie każdy kto miał ładny ryj w liceum ruchał niezależnie ile miał wzrostu i każdy kto coś ćwiczył też
Tylko ja byłem tryhardem gymcelem co przegrywał
@Johnnysinspolscyfani: co za bzdura.
No ale takich mirków manletów z