https://youtu.be/SPY31mbhTko Jezeli ktos ma watpliwosci o znaczeniu wzrostu w kontekscie podniecenia kobiety(jest tak samo wazny jak morda)to zapraszam to przelkniecia brutalnego heightpilla zaserwowanego przez sympatycznego pucolowatego blackpillersa.Wyjasnia dlaczego K A Z D A kobieta pozada mezczyzne ekstremalnie wysokiego najbardziej(powyzej 193cm).Od siebie dodam swietny wynik amerykanskiego 216cm koszykarza Wilta Chamberlaina z wynikiem 20.000 tys zaliczonych kobiet,jego morda byla moze z 6.5/10,jednak ekstremalnie wysoki wzrost uczynil go slayerem i giga tyronem.Tak naprawde nie majac tych 180cm nigdy nie bedziesz pozadany i kochany przez femoida tak jak mezczyzna 190cm< chyba ze masz morde conajmniej chadlite'a lub nawet low lvl chada.169cm jest dla 99.9% kobiet aseksualne nawet z morda Lachowskiego.Zanim ktos przytoczy #przemcel jako zaprzeczenie to autor wspomina ze nawet 200cm nie wyratuje mordy ogra( ͡°͜ʖ͡°) #przegryw #incel #chad #wzrost #blackpill
@hansschrodinger:WZROST MORDA I SYLWETKA.Dynamika wazna do jezdzenia na rowerze a na status dj'a "wyrwiesz"n--------o kolege ktrory zlapie cie za dupe podczas gdy ty stoisz za stanowiskiem dja( ͡°͜ʖ͡°).164cm karzel quasimodo zgarniajacy polubienia na tinderze i majacy przelotne kontakty seksualne z kobietami?(zamiast roli betabuxa cuckolda,s-x raz na 3 miesiace pod koldra albo wogole)HAHAHAHAHA( ͡°͜ʖ͡°)
@Jskqs: widziales jak r00cha czy nawymyslal historie,naprawde bedac grubym prawikiem piwniczakiem?( ͡°͜ʖ͡°)Druga sprawa to mogl r00chac jakas 79latke z downem i 3 stopniem otylosci jezeli wogole.Tez znalem 177cm lowtier normika z lekka nadwaga ktory mial normalnie wygladajaca dziewczyne,tyle ze ona go zdradzala z chadami i dala sobie dotylak suty oskarkom,pokazywala doytze na imperazach i ogolnie byla przeorana przez karuzele qutazow a ten normik robil
@Johnnysinspolscyfani: bredzisz mirek. niby że dynamizm i status nie ma wpływu? xD Najwyraźniej za mało jeszcze widzialeś, za krótko żyjesz. na własne oczy widziałem jak kumpel około 165 cm przytulał swoją byłą która była prawie o głowę wyzsza. Dynamina i swoje mieszkanie potrafi zdziałać cuda. Zapytajmy @Blackpill_RAW co o tym sądzi.
@Die_Wacht_am_Tiber: sam mam 194cm i morde oceniona przez specjaliste(o wiele wiecej niz ta ocena mowi mi i tak atencja i pozadanie jakim darza mnie mlode,atrakcyjne kobiety)na 8/10.Jestem zdania ze wzrost=morda,nikt nie pobudzi tak seksualnie kobiety jak wzrostak 190< z kanciasta morda chada,sama morda tego nie zapewnia a karly z dobrym ryjem sa aseksulane dla kobiet w 99.9%( ͡°͜ʖ͡°)
@KontrproduktywnyAnalityk: Potwierdzam,ja też jestem dosyć introwertyczny,co prawda jak trzeba to chętnie wychodzę ze znajomymi na miasto i lubię nawiązywać nowe znajomości,to kontakty damsko-męskie odpuściłem do minimum już dawno temu.Nie raz miałem taką sytuację,że laska w autobusie przysiadała się do mnie mimo,że autobus był praktycznie pusty,ona przeszła praktycznie przez cały autobus żeby koło mnie usiąść.Dodam,że nie posyłałem do niej,ani uśmiechu,ani zalotnego spojrzenia,nie robiłem dosłownie nic.Jak podobasz się lasce to nie musisz
@hansschrodinger: wlasne mieszkanie przyda sie manletowi zakolakowi jak chce przenocowac bezdomnego a dynamika przyda sie do dynamicznego zbierania grzybow.Moze i przytulal jakiegos ogra 185cm z nadwaga i lekkim wasem,ale czy r00chal?Czy jej pozadanie bylo szczere?Czy nie robil za betabuxa,kiedy ona skakala po pale chada?( ͡°͜ʖ͡°)
@Johnnysinspolscyfani: szczupła ze śliczną buzią, troche taka szaramyszka z zachowania. nie znam tego kumpla az tak bardzo, nie wiem jak im sie układało. Nie wiem, może blackpill porył ci baniak albo masz swoje doswiadczenia i nie wierzysz w nic poza to. Ale fakt jest taki że gość ruchał. Miał różowe. Podrywał nawet zajęte. To wszystko dzięki dynaminie. Ja nie twierdzę że różowe go podrywały, to on musiał sie starać, ale
@Johnnysinspolscyfani: Tak po za tym 3 prawo dynamiki Newtona mówi,że jeżeli ciało A,działa na ciało B daną siłą,to ciało B oddziałowuje na ciało A z tą samą siłą,ale o przeciwnym zwrocie,tymczasem fem0idy nie oddziałują w żaden sposób na nieatrakcyjnych dla nich mężczyzn ( ͡°͜ʖ͡°).
@hansschrodinger: tak,zesral sie xD.Legendarny kolega karzel quasimodo kolejny raz obr00chal polowe modelek ze swojego miasta ( ͡°͜ʖ͡°) dzieki dynamice i dopasowanej koszuli,blackpillersi go nienawidza!Odkryl jeden prosty trik na posuwanie modelek bedac manletem zakolakiem,zobacz jak!( ͡°͜ʖ͡°)
@Johnnysinspolscyfani: morda wazniejsza niejednokrotnie gosc ze srednim ryjem kolo 200cm byl niewidoczny dla rozowych przy mnie ze 185 ale bardzo dobra morda. W lozku tez fomoid woli dobra morde bo jak ja bolcujesz podziwia Twoja twarz i ma jeszcze wieksza podnietę
@hansschrodinger: daj mi albo innemu aktywnemu blackpillersowi z wypoku np. @Blackpill_RAW kontakt do tego karla 2/10 obracajacego modelki to od jutra koncze dzialalnosc na tagu i przyznaje racje tobie i femoidom ze liczy sie charakter,dopasone buty do paska lub dynamika.Oczywiscie musi miec na potwierdzenie zdjecia/filmy jak obraca femoidy i dowod ze nie sa oplacone,do tego zaswiadczenie od lekarza ze cierpi na manletyzm( ͡°͜ʖ͡°)
bredzisz mirek. niby że dynamizm i status nie ma wpływu?
@hansschrodinger Ma w skrajnościach. Jak chad siedzi w pokoju jakby był uwięziony na bezludnej wyspie i mówi do zagadujących go laskek "spie_dalaj" bo boi się własnego cienia to TAK, nie będzie r000chał. Jak podczłowiek 150cm z twarzą Eggmana jest super ekstrawertyczną duszą towarzystwa to NIE, nie będzie r00chał.
przy mnie ze 185
@czarny_black: Witam w klubie królów manletyzmu 185
@oswieconydziekiczarnejpigulce: to wiadomo lecz ja mialem sytuacje jak koles z dobra morda taka chadlitowa wyzszy okolo pol glowy ode mnie dostawal mniej atencji niz ja. Dla rozowych morda jest bardzo wazna widze po ich reakcjach , miewalem sytuacje ze male kilkuletnie dziewczynki potrafily wpatrywac sie jak we mnie jak w obrazek i gadaly ale Ty jestes ladny. Od starszych na okraglo slysze takie komplementy dlatego nie postawilbym wzrostu obok mordy
@czarny_black: Ja ostatnio miałem sytuację,że szedłem ulicą(jeszcze przed nakazem tych całych masek) i wiele kobiet nawet w starszym wieku patrzyło na mnie i się uśmiechało,poprawiało włosy itd.Raz nawet jak stałem na ulicy to taka nauczycielka z byłem szkoły(taki typowy m--f) jak przechodził to się uśmiechnął do mnie,a potem jak spojrzałem to się nawet obróciła za mną xDD.Dodam,że jak miałem trochę mniejszy wzrost niż teraz to też miałem powodzenie u kobiet,ale
@oswieconydziekiczarnejpigulce: tak to dziala gosc 180 z dobrym ryjem ugra wiecej niz 190 ze srednim. W moich okolicach chadow jest bardzo malo, jestem ze sredniego miasta i chyba kojarze tylko jednego procz mnie w takiej wawie pewnie wyglada to inaczej
#blackpill
Komentarz usunięty przez autora
na własne oczy widziałem jak kumpel około 165 cm przytulał swoją byłą która była prawie o głowę wyzsza. Dynamina i swoje mieszkanie potrafi zdziałać cuda.
Zapytajmy @Blackpill_RAW co o tym sądzi.
Nie wiem, może blackpill porył ci baniak albo masz swoje doswiadczenia i nie wierzysz w nic poza to. Ale fakt jest taki że gość ruchał. Miał różowe. Podrywał nawet zajęte. To wszystko dzięki dynaminie.
Ja nie twierdzę że różowe go podrywały, to on musiał sie starać, ale
@Johnnysinspolscyfani: Tak po za tym 3 prawo dynamiki Newtona mówi,że jeżeli ciało A,działa na ciało B daną siłą,to ciało B oddziałowuje na ciało A z tą samą siłą,ale o przeciwnym zwrocie,tymczasem fem0idy nie oddziałują w żaden sposób na nieatrakcyjnych dla nich mężczyzn ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Fizyka nie kłamie,blackpill tym bardziej.
It's over for Newton's-Dynamics-cels
@hansschrodinger Ma w skrajnościach. Jak chad siedzi w pokoju jakby był uwięziony na bezludnej wyspie i mówi do zagadujących go laskek "spie_dalaj" bo boi się własnego cienia to TAK, nie będzie r000chał.
Jak podczłowiek 150cm z twarzą Eggmana jest super ekstrawertyczną duszą towarzystwa to NIE, nie będzie r00chał.
@czarny_black: Witam w klubie królów manletyzmu 185