Aktywne Wpisy

Mirki, muszę się gdzieś wyżalić, bo czuję się jakbym grał w zupełnie inną grę niż reszta świata. Pamiętam jak GTA V wychodziło lata temu – wtedy kumpel pokazywał mi tę grę u siebie, ale mój ówczesny grat nie miał szans tego udźwignąć. Potem życie, praca, inne rzeczy na głowie i tak zleciało ponad dekadę. W końcu niedawno złożyłem konkretną maszynę, kupiłem grę i podszedłem do niej jak do świętości, z wypiekami na
źródło: obraz
Pobierz
annlupin +18

Komentarz usunięty przez autora
na własne oczy widziałem jak kumpel około 165 cm przytulał swoją byłą która była prawie o głowę wyzsza. Dynamina i swoje mieszkanie potrafi zdziałać cuda.
Zapytajmy @Blackpill_RAW co o tym sądzi.
Nie wiem, może blackpill porył ci baniak albo masz swoje doswiadczenia i nie wierzysz w nic poza to. Ale fakt jest taki że gość ruchał. Miał różowe. Podrywał nawet zajęte. To wszystko dzięki dynaminie.
Ja nie twierdzę że różowe go podrywały, to on musiał sie starać, ale
@Johnnysinspolscyfani: Tak po za tym 3 prawo dynamiki Newtona mówi,że jeżeli ciało A,działa na ciało B daną siłą,to ciało B oddziałowuje na ciało A z tą samą siłą,ale o przeciwnym zwrocie,tymczasem fem0idy nie oddziałują w żaden sposób na nieatrakcyjnych dla nich mężczyzn ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Fizyka nie kłamie,blackpill tym bardziej.
It's over for Newton's-Dynamics-cels
@hansschrodinger Ma w skrajnościach. Jak chad siedzi w pokoju jakby był uwięziony na bezludnej wyspie i mówi do zagadujących go laskek "spie_dalaj" bo boi się własnego cienia to TAK, nie będzie r000chał.
Jak podczłowiek 150cm z twarzą Eggmana jest super ekstrawertyczną duszą towarzystwa to NIE, nie będzie r00chał.
@czarny_black: Witam w klubie królów manletyzmu 185