Wpis z mikrobloga

@Johnnysinspolscyfani: nie ani nie widziaoem jak ruchal ani jego dziewczyny ale wiem tylko ze leczy kompleksy brzydkiego ryja i niskiego wzrostu opowiadajac ze ma 16cm . A jego ,, dziewczyna‘‘ ktora widzialem na zdj wyglada na 6/10. ale pewnie przyjdzie chad i nici z tego
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani

tak,zesral sie xD.Legendarny kolega karzel quasimodo kolejny raz obr00chal polowe modelek ze swojego miasta ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzieki dynamice i dopasowanej koszuli,blackpillersi go nienawidza!Odkryl jeden prosty trik na posuwanie modelek bedac manletem zakolakiem,zobacz jak!( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zrobileś sobie chochoła i z łatwością go rozwaliłeś, gratulacje. skąd ty sie urwałeś to ja nie wiem - jakie modelki, skąd ty je wziałęś xD zwykłe różowe. Masz jakieś
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: Kurdupel here. Rzeczywiście jest ciężko i nie ma co owijać w bawełnę. Dla większości kobiet się nie istnieje. Na takim tinder, po miesiącu mając wpisany wzrost + kiepska morda: 11 par i 8 lajków. Z czego połowa par to od azjatek z Tajwanu po tym jak na chwilę zmieniłem lokalizację. Szału jak widać ni ma, no ale cóż, trzeba z tym żyć.
  • Odpowiedz
@oswieconydziekiczarnejpigulce: proste, albo zasuwasz autem z tylu dwie Julki na kanapie i tylko czujesz jak ta ktora mozesz ujrzec w srodkowym lusterku sama w nie luka zeby obczajac Twoja morde, po czym w koncu zgracie sie wzrokiem i ta ma taki wyraz twarzy ze az Ci sie goraco robi. Wzrost Ci nie zapewni takich wrazen( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz