Wpis z mikrobloga

https://youtu.be/SPY31mbhTko Jezeli ktos ma watpliwosci o znaczeniu wzrostu w kontekscie podniecenia kobiety(jest tak samo wazny jak morda)to zapraszam to przelkniecia brutalnego heightpilla zaserwowanego przez sympatycznego pucolowatego blackpillersa.Wyjasnia dlaczego K A Z D A kobieta pozada mezczyzne ekstremalnie wysokiego najbardziej(powyzej 193cm).Od siebie dodam swietny wynik amerykanskiego 216cm koszykarza Wilta Chamberlaina z wynikiem 20.000 tys zaliczonych kobiet,jego morda byla moze z 6.5/10,jednak ekstremalnie wysoki wzrost uczynil go slayerem i giga tyronem.Tak naprawde nie majac tych 180cm nigdy nie bedziesz pozadany i kochany przez femoida tak jak mezczyzna 190cm< chyba ze masz morde conajmniej chadlite'a lub nawet low lvl chada.169cm jest dla 99.9% kobiet aseksualne nawet z morda Lachowskiego.Zanim ktos przytoczy #przemcel jako zaprzeczenie to autor wspomina ze nawet 200cm nie wyratuje mordy ogra( ͡° ͜ʖ ͡°) #przegryw #incel #chad #wzrost
#blackpill
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hansschrodinger: Dynamina to może jest ważna w pracy jak jesteś domokrążcą sprzedającym odkurzacze, a w relacjach damsko męskich morda i wzrost jest lata świetlne przed byciem dynamicznym. Jesteś kolejną osobą szerzącą redpilowskie fantasmagorie o dynamizmie, pewności siebie i poczuciu humoru. Ma to tyle wspólnego z rzeczywistością co historia o Świętym Mikołaju mieszkającym na północy Finlandii, albo z wiarą w to że ziemia jest płaska
  • Odpowiedz
@KontrproduktywnyAnalityk: widziałem za dużo aby wierzyć tylko we wzrost i morde. Przecież nawet na tagu mirki twierdzą że są mentalcelami i że mają atencje i z nią nic nie robią. Brak im dynaminy po prostu.
Nie twierdzę że ktoś z mordą przemcela i wzrostem 160 da radę r----ć. Mi chodzi o średniaków z mordy i niski wzrost. To jest możliwe jeśli ma się dynaminę i status.
Jak inaczej wytłumaczysz że
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Ja jestem z natury raczej introwertyczny i od paru lat pracuje w korpo. A przez firmę przewinęło się masę dynamiczniaków, którzy byli wyjebywani po dwóch miesiącach. W pracy mega wygadani (20 razy bardziej niż ja) ale kompletnie im sprzedaż nie szła. Było kiedyś takich dwóch 3 razy większych introwertyków niż ja i ciągle mieli wyniki pomimo tego że praktycznie nie pytani nie odzywali się do nikogo z zespołu i
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: Nie sadze ja facemogguje jakies 90% swojej klasy + jestem drugi najwyzszy po Fatcelu ginecomastacelu 194 , oczywiscie tez mogguje wszystkich suchoklatesow z waskimi obojczykami raczkami przedszkolaka i asymetrycznymi miesniami . Fakt faktem . Ale co teraz karzel 4/10 z mojej klasy wzrost 167cm waski obojczyk i od urodzenia zdeformowana twarz i co rucha? Tak rucha bo jest pajacem ekstrawertykiem nie wiem jak to dziala ale tak jest .
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: dodam jeszcze ze ten koles oprocz karlowatego wzrostu i slabego szkieletu oraz brzydkiej twarzy / deformacji ma cere ktora wyglada jakbym sobie sciagnal napleta i mega cienkie wlosy , jedyny jego atut to zeby bo ma dosc proste bo nosil 6lat
  • Odpowiedz
@Jskqs: nie wiem mirek, może ma dynamine, moze lepszą morde od ciebie albo nie masz takiej super mordy jak myslisz. Zresztą na hui ci atencja. Znajdz sobie różową która ci się podoba i uderzaj skoro dobrze wyglądasz, najlepiej młodszą.
  • Odpowiedz