Wpis z mikrobloga

https://youtu.be/SPY31mbhTko Jezeli ktos ma watpliwosci o znaczeniu wzrostu w kontekscie podniecenia kobiety(jest tak samo wazny jak morda)to zapraszam to przelkniecia brutalnego heightpilla zaserwowanego przez sympatycznego pucolowatego blackpillersa.Wyjasnia dlaczego K A Z D A kobieta pozada mezczyzne ekstremalnie wysokiego najbardziej(powyzej 193cm).Od siebie dodam swietny wynik amerykanskiego 216cm koszykarza Wilta Chamberlaina z wynikiem 20.000 tys zaliczonych kobiet,jego morda byla moze z 6.5/10,jednak ekstremalnie wysoki wzrost uczynil go slayerem i giga tyronem.Tak naprawde nie majac tych 180cm nigdy nie bedziesz pozadany i kochany przez femoida tak jak mezczyzna 190cm< chyba ze masz morde conajmniej chadlite'a lub nawet low lvl chada.169cm jest dla 99.9% kobiet aseksualne nawet z morda Lachowskiego.Zanim ktos przytoczy #przemcel jako zaprzeczenie to autor wspomina ze nawet 200cm nie wyratuje mordy ogra( ͡° ͜ʖ ͡°) #przegryw #incel #chad #wzrost
#blackpill
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
@Johnnysinspolscyfani: znałem tylko jednego chada d--------o 190+ i faktycznie moggował wszystkich, ale to jakiś 1%

Zauważyłem że prawie każdy kto miał ładny ryj w liceum ruchał niezależnie ile miał wzrostu i każdy kto coś ćwiczył też

Tylko ja byłem tryhardem gymcelem co przegrywał
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: Tu chodzi o to,że jak laska ma np. 160cm,a Ty dobry ryj i wyćwiczone ciało to coś podziałasz nawet z takim wzrostem 175cm.Sprawa zacznie wyglądać gorzej kiedy na horyzoncie pokaże się height-moggujący Cię Chad z porównywalnie dobrą mordą,ale zdecydowanie wyższym wzrostem(185-195cm).Każdy fem0id ma swoje upodobania,ale Chad jest zawsze przed resztą( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: @NiemieckiArbiter: oprócz wzrostu są ważne jeszcze dynamina i status. Podejrzewam że dynamina ważniejsza. Był taki mirek który ma 164 cm (chyba) wzrostu i średnią mordę ale nie ma problemu z różowymi. Chyba też zakolak. Pokazywał swoje dobre wyniki na tinderze. No ale on miał też status, jakiś muzyk czy dj i mieszkał w Anglii. Rozrywkowe dooopy leciały na jego status dj-a.
No ale takich mirków manletów z
  • Odpowiedz