Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
@Johnnysinspolscyfani: znałem tylko jednego chada d--------o 190+ i faktycznie moggował wszystkich, ale to jakiś 1%

Zauważyłem że prawie każdy kto miał ładny ryj w liceum ruchał niezależnie ile miał wzrostu i każdy kto coś ćwiczył też

Tylko ja byłem tryhardem gymcelem co przegrywał
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: Tu chodzi o to,że jak laska ma np. 160cm,a Ty dobry ryj i wyćwiczone ciało to coś podziałasz nawet z takim wzrostem 175cm.Sprawa zacznie wyglądać gorzej kiedy na horyzoncie pokaże się height-moggujący Cię Chad z porównywalnie dobrą mordą,ale zdecydowanie wyższym wzrostem(185-195cm).Każdy fem0id ma swoje upodobania,ale Chad jest zawsze przed resztą( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: @NiemieckiArbiter: oprócz wzrostu są ważne jeszcze dynamina i status. Podejrzewam że dynamina ważniejsza. Był taki mirek który ma 164 cm (chyba) wzrostu i średnią mordę ale nie ma problemu z różowymi. Chyba też zakolak. Pokazywał swoje dobre wyniki na tinderze. No ale on miał też status, jakiś muzyk czy dj i mieszkał w Anglii. Rozrywkowe dooopy leciały na jego status dj-a.
No ale takich mirków manletów z
  • Odpowiedz