Wpis z mikrobloga

Do cholery jak połączyć trenażer Tacx Smart Flow ze zwiftem? W aplikacji na PC wykrywa mi dwie opcje przy parowaniu: Tacx Flow i Tacx PWR. Niezależnie od wybranej opcji co jakiś czas na ikonach Controllable, Power Source oraz Cadence pojawia się napis no signal. Dzieje się tak niezależnie od tego czy jest to połączenie przez bluetooth czy zwift companion i niezależnie od tego czy mam włożonego tego patyka ant+. Pomóżcie, bo chcę jeździć( ͡° ʖ̯ ͡°)

#zwift #szosa #trenazer #rower
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maciejunio: Nie jest w trybie „controllable“. Miałem tak w Rouvy. Nie zwróciłem na to uwagi i poszedłem po linii najmniejszego oporu i odinstalowałem i zainstalowałem aplikację. A wystarczyło kliknąć w ikonkę. ;-)
  • Odpowiedz
@maciejunio: Wyłącz bluettoh w kompie i sprawdź jeszcze raz, może łączy się przez bluetootha anie ant+? Kurde ja pamiętam, że swego czasu też miałem takie dziwne problemy i chwilę minęło zanim mogłem zacząc korzystać.

jak się z tym nie uporasz to kupuj TrainerRoad i rób trening a nie tak w grę będziesz grał XD
  • Odpowiedz
  • 0
@DejwiD jak to zrobić w zwifcie? Nic tam takiego nie znalazłem, przez apkę na telefonie (nie companion) zwift steruje oporem, na komputerze nie..

@czach rouvy nie łączy się z trenazerem. Apka Tacx Training działa dobrze i steruje oporem.
Ogólnie już nic nie wiem
  • Odpowiedz