Aktywne Wpisy
Gours +24
eltanol3000 +605
Czy gdyby chłopiec z wykopu miał konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki #logikarozowychpaskow
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki #logikarozowychpaskow
Elo dziś zacząłem słuchać takich dźwieków ktore ponoc w jakiś sposob pomagaja wydzielać HGH
Jakiś typiarz albo typiarka nalisala ze mial/a 165cm i po 4 miesiacach sluchania ma 179cm
w wieku uwaga - 19 lat !!!
wiec no takie komentarze ktorych jest wiele, mnie zmotywowaly do podjęcia się tego challangu.
Aktualnie mam 167cm
bedę słuchał codziennie po min. 30min
+ będe sie rozciągał rano i wieczorem (10+min)
+ wiecej jadl pił
+ więcej spał
i chciałbym 179cm w 4 miesiące
DZIEŃ PIERWSZY:
Słuchałem z 45min leżac
po przesłuchaniu czuje sie strasznie spragniany co jak slyszalem jest efektym tych sluchowisk wiec dobrze + jeszcze bardziej zmorrowany ale to moze dla tego ze malo w sumie spalem XD
+ o wiele bardziej zrelaksowany, spokojny.
Za miesiąc Dodam wpis o tym co się zmieniło czy coś urosłem czy #!$%@?.
+ żeby nie było że lece z wami w #!$%@?
mierze sie rano o 11:00 i mam 167cm
za miesiąc o tej samej gidzinie sie zmierze i zobaczymy czy coś urosłem :)
Z tytułu wnioskuję że to przez produkcję hormonu wzrostu.
To czemu kulturyści biorący hormon wzrostu nie rosną?
W sumie dobre pytanie.
No i tak pisalem ze wzrost to nie problem ale #!$%@? pisalem to po to aby siebie oszukac, oklamac sie, tak naprawde to #!$%@? mi przeszkadza ten moj wzrost i jestem zakompleksiaony XDDD
nosze już 4,5 cm buty
Komentarz usunięty przez autora