Aktywne Wpisy

sumoch0j +72
źródło: custom_MS8In0FSygYX
Pobierz
wrokikus1 +56
Mieszkam we Wrocławiu od 2010 roku i z roku na rok mam coraz mocniejsze poczucie, że to miasto mnie po prostu dusi. Wrocław stał się ofiarą własnego marketingu i zmierza prosto w stronę krakowskiego „disneylandu”, gdzie wszystko jest „za bardzo”. Ścisk osiągnął już poziom krytyczny – to nie tylko kwestia korków, ale poczucia, że wszędzie jesteś w puszce sardynek. Chcesz iść na spacer? Depczesz po piętach ludzom w parku. Chcesz zjeść obiad

źródło: comment_1602687477lHylT8QbJj9yPnayReyRAl.jpg
PobierzBo nie czaję po co mieć top of the top za samej idei posiadania ?
Na moim pixelu 2 xl odpale wszystko - najlepie gierki pewnie na low albo by się cieły to faktycznie może o to chodzić ?
Przez te 3 lata dużo się nie zmienilo a kilka tysi
@Niebadzlosiem: Ta, już widzę jak nawet i za 4 lata kupujesz iP 12 za tysiaka xD Pomijając że na dzień dobry bierzesz model z kończącym się wsparciem, zużytą baterią itd. No ale jesteś wygryw niesamowity bo kupiłeś staroć za ułamek ceny, szok ( ͡° ͜
@IlIlIlIlIllll: zaczniesz myślec predzej przez baterie ale i ja mozna wymienic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szybko stanaiał w porównaniu do iphonów - widzę że te cene trzymają jak p------e ;P
Gdyby baterie był wymienne łatwo to iphony byłby lepszym jeszcze kąskiem np teraz iphone X kupić czy coś
źródło: comment_1602700896Dag6mRCd7Iqd0YRef3beb3.jpg
PobierzMiałem nadzieję na odpowiedź "no moje ziomki z licbazy zmieniają po mają ładne kolory albo moj współpracownicy zmieniają bo aparaty się dużo zmieniły z roku na rok ablo ten ekran
@alWdIjJpz18nHw: i słusznie, szybkie google mówi że przeciętny czas życia iPhone to 4 lata i 3 miesiące.
Ja jestem team Android ale muszę przyznać że telefon zmieniam średnio co 2 lata. Nie bo chcę, tylko dlatego że po dwóch latach nie nadają się do użytku. W dwóch padła bateria i przestała trzymać do wieczora. W chyba trzech uszkodził
@Niebadzlosiem: No i to mnie właśnie bawi, bez obrazy. Nie kupiłeś premium klasy w okazyjnej cenie, tylko byłą premium klasę która obecnie (poza aparatem) nie jest lepsza od nowego średniaka za tą samą kwotę. Androidy tanieją szybciej bo po 2 latach (a często mniej!) producent porzuca jakiekolwiek aktualizacje: systemu, funkcjonalności, bezpieczeństwa.
@Atomus: i pewnie też od użytkownika :) Nie raz nie dwa spadły więc pewnie uszkodzony aparat to trochę na własne życzenie