Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@AnonimoweMirkoWyznania: o Boże jak śmiesznie XDDDDDD A słysześ może o nowotworach skóry? Czy to też się robi od tłuszczu? XDDDDDD A cukrzycą typu 1 to buja kto by wierzył trzeba było za dzieciaka nie jest cukru ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Bo na Badoo/Tinderze/Sympatii znaleźć taką która choćby spełniła jeden punkt graniczy z cudem.

@AnonimoweMirkoWyznania: Z tych co widzę u mnie z 1/3 jak nie połowa spełnia większość tych wymagań. Aż się sam zdwiwiłem. Ale jednak większość dziwczyn używa tego wyłącznie z nudów, albo liczą na chada lub księcia z bajki w którym się zakochają od pierwszego wejrzenia. W każdym razie spotkałem przez tindera na prawdę normalne, ogarnięte i ładne dziweczyny
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@AnonimoweMirkoWyznania: o kurde, posty OPa eskalowały szybko. Jeśli to pisała ta sama osoba i to nie jest zarzutka to mogą być objawy wczesnej schizofrenii. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Polecam wizytę u psychologa póki nie jest jeszcze za późno.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania opisałeś moja żonę. Tylko niestety nie miałaby u Ciebie szans, bo jest lekarzem, i jakby, rozumiesz, jej praca jednak wymaga żeby wierzyła w choroby:D

Typie. Ta zarzututka jest genialna. Aż sam się złapałem!
  • Odpowiedz