Aktywne Wpisy
karetpoker +4
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.

plackojad +1182
źródło: temp_file9210176829291830708
Pobierz

Czy tak ciężko jest znaleźć kobietę która:
- nie wierzy w te katolickie bajki
- nie pije alkoholu oraz nie pali papierosów (przymykam oko na alkohol)
- z normalnym BMI
- bez tatuaży
- nie wierzy w choroby
- ukończyła coś więcej niż studia humanistyczne
Bo na Badoo/Tinderze/Sympatii znaleźć taką która choćby spełniła jeden punkt graniczy z cudem. A z profilówek niemalże każdej źle patrzy. Może na instagramie/fb powertować? Ale to raczej randkowym portalem nie jest. A niektóre dziewczyny z małej miejscówki idzie wypatrzeć. Ale jak zwykle wyślę zapro i wyląduje w niezaakceptowanych. Wymagań nie obniżę. Będzie to wspólna męczarnia. Po 30 roku życia już chyba nierealnym jest znaleźć kogokolwiek kiedy się nikogo nie miało. To tak jak z brakiem studiów i doświadczenia. Zostaje długotrwałe bezrobocie. Oczywiście ja mam dobrą pracę, żeby nie było.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f80d2ac605297c54a62ba29
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
O. Albo jak ktoś ma cukrzycę i mu się robi stopa cukrzycowa i jest martwica, taka czarna noga do amputacji to to już jest choroba, czy to lekarze wciskają ciemnotę pacjentowi?
@AnonimoweMirkoWyznania: no ja tak uważam - większość dziewczyn nie ma wcale własnego gustu i jak 20 lat temu wszystkie chodziły w dzwonach i biodrówkach tak teraz wszystkie chodzą w rurkach i z wysokim stanem. Z czego to wynika? Nie skreślam takich dziewczyn, ale wiem, że jeżeli któraś powie "nie lubię spodni z wysokim stanem" czy "nie lubię tatuaży" to przynajmniej wiem, że ma jakieś przebłyski własnego gustu
Model świata, który masz w głowie (mówię tu głównie o tym co piszesz o chorobach i duchowości) jest dla Ciebie w pełni sensowny na podstawie różnych przesłanek, jakie dostrzegasz, ale rozjeżdża się z tym jak naprawdę świat wygląda. W związku z tym wydaje Ci się, że posiadłeś jakaś nieodkrytą wiedzę i jesteś
Komentarz usunięty przez autora
Nie tylko dlatego ze zaden ze mnie autorytet. Ale tez dlatego ze jak sie tylko z nalezyta uwaga przyslucha temu co ma do powiedzenia "dzisiejsza nauka" oraz jej autorytety na temat spraw fundamentalnych to dopiero trzeba silnej wiary zeby nie zwariowac. ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania:
Bo tatuaże im się nie podobają, a szpilki tak. Tylko nie mogą napisać, że im się nie podobają, bo to za mało głębokie, więc tworzą skomplikowane wyjaśnienia, że to tak naprawdę cecha charakteru, a nie aspekt wyglądu.
@JimNH777: No, z mody. Ale ta moda dotyczy wszystkich ludzi i wszystkich elementów życia, nie tylko ubioru kobiet i ich tatuaży. Mężczyźni kiedyś też chodzili w luźnych spodniach, dziś wybierają raczej te zwężane lub ostatecznie proste. Chłopaki koło 20-30 rż masowo noszą wąskie spodnie, jezzy i bluzy z kapturem, ścinają włosy na tzw. "fade". Czy to też oznaka braku zdania i robienia tego co wszyscy? Kiedyś była moda na boazerię, tapety w kwiatki i pstrokate płytki w łazience w kolorach tęczy, dziś ludzie urządzają się raczej prosto i w stonowanych kolorach. Czy ci wszyscy ludzie też nie mają
@anb: otóż przyjacielu,
@overjoyed: @kwasnydeszcz: Jakby co to ja też nie wierzę w choroby. Tak jak nie wierzę w krzesło, kalafiora, Niemcy, Adama Małysza, Proximę Centauri A, mojego kota i w matematykę jako przedmiot szkolny.
I jeśli byłoby tak jak mówisz, że lekarze wymyślają choroby to w jakim celu to robią?
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak tak. Choroby grzybów, zwierząt dzikich i flory też istnieją tylko dlatego, żeby mama dzik wykupiła szczepionkę na małe dziki w aptece dla ludzi.