@radziol88: No ale jest zakaz wjazdu. Ogólnie to tak, brakuje tam znaku końca DDR i jakiegoś sensownego rozdzielenia ruchu z tym wjazdem na DDR z ulicy.
@ravx1: garmin virb edit - za darmo ze strony garmina bardzo dobrze działa, obsługuje tylko mp4, wrzucasz plik .gpx albo .fit jak masz podpięty zegarek garmin do kompa to automatycznie go rozpoznaje, synchronizujesz ślad trasy z charakterystyczną klatką na filmie typu skrzyżowanie, most i potem już ładnie pokazuje odczyty.
@ravx1 byle jaki plik, musi być tylko zapisany w .MP4. Jak masz GPS z kamerce to pewnie dużo łatwiej synchronizacja idzie i robi się automatycznie, ale jak tego nie masz to spokojnie ręcznie zrobisz synchro
@ravx1 tak klata, sjcam m20 sama bateria trzyma 90 minut ale na takie jazdy podpinam pod powerbank i w sumie mam ok 5h zapasu plus karta 128GB tylko trzeba uważać bo nie obsługuje wszystkich Nagrywam full HD w 60 FPS jakosć wystarcza zeby odczytać ew tablice samochodu więc jak na kamerkę za 450 zł jestem zadowolony
Cześć, jesteście zainteresowani AMA wykładowcy na uczelni wyższej? Jestem dwudziestoparoletnim nauczycielem akademickim (do 30 r.ż. jeszcze dość daleko :)) i chętnie odpowiem na Wasze pytania :) #ama #studia #nauka #edukacja #uczelnia
Rowerzysta w tej sytuacji powinien?
Komentarz usunięty przez autora
-czerwony pas nic nie znaczy
-nie ma znaku końca DDR
Więc jechać dalej prosto
@radziol88: No ale jest zakaz wjazdu. Ogólnie to tak, brakuje tam znaku końca DDR i jakiegoś sensownego rozdzielenia ruchu z tym wjazdem na DDR z ulicy.
Świetna sprawa
Nagrywam full HD w 60 FPS jakosć wystarcza zeby odczytać ew tablice samochodu więc jak na kamerkę za 450 zł jestem zadowolony
https://sjcamhd.com.pl/kamery-sjcam/kamera-sportowa-sjcam-m20-pl1.html