Ciekawe czy tak jak ja myślę sobie że fajnie byłoby być takim Lewandowskim, jeździć po świecie i grać w piłę na największych stadionach, tak samo on myśli że fajnie byłoby być takim Tomy’m86 i jeździć starą sześćdziesiątką w brudzie, kurzu i hałasie. XDD
@tomy86: Wbrew pozorom, to całkiem sporo sławnych na całym świecie osób m.in. Aktorzy zajmuje się rolnictwem, więc może lewy też kiedyś przesiądzie z Bentleya do Lamborghini R8 ( ͡°͜ʖ͡°)
@tomy86: Edi Cavani z tego co kojarzę ma gospodarstwo i coś tam wrzuca. A to jazde na koniu, a to koszenie trawy kosą, choć tu technika kulała ( ͡°͜ʖ͡°)
@tomy86 Marzyłam o tym, żeby zrobić to z tobą odkąd zobaczyłam cię jak pryskasz stonkę. W tym starym fergusonie wyglądałeś jak sołtys. Co ja mówie sołtys, jak wójt.
@tomy86: to ja Lewandowski. Tak pojezdzilbym 60siatka. A i mam sprawę. Po finale ligi mistrzów rozwalił mi się buty. Przelejesz mi kasę. To na te buty.
@tomy86: nawet nie wiesz jak wiele osób o tym marzy, tylko często chcieli by to połączyć, spokojne i stare życie z dotychczasowymi luksusami, a to ciężko połączyć jeśli ktoś nie ma stałego dochodu, wraz ze wzrostem zamożności i bogactwa rośnie też koszt jego utrzymania
#rozkminy #lewandowski #rolnictwo #heheszki
źródło: comment_15983703006HbGTS40ztx2a5M8dLmWlf.jpg
PobierzNa pewno co jakiś czas zastanawia się gdzie popełnił błąd.
W tym starym fergusonie wyglądałeś jak sołtys. Co ja mówie sołtys, jak wójt.
No chyba że orbitrol założyłeś :p