Aktywne Wpisy

nieocenzurowany88 +320
Wypadek z wczoraj w miejscowości Ługwałd. Dwie osoby z czterech podróżujących nie żyją, reszta w szpitalu. Na uwagę zasługuje fachowość udzielonej pomocy przez nagrywającego
#polskiedrogi #wypadek
#polskiedrogi #wypadek

AlexHunter +227
Mirki, dziś zostałem tatą 🎉 Urodził się zdrowy maluch, 10/10, mama i dziecko czują się dobrze.
Emocje nie do opisania, jeszcze do mnie nie dociera, że to już 😊
Pijcie ze mną kompot! 🍎
#dziecko #rodzina #wykopdzieci
Emocje nie do opisania, jeszcze do mnie nie dociera, że to już 😊
Pijcie ze mną kompot! 🍎
#dziecko #rodzina #wykopdzieci
źródło: IMG_0177
Pobierz

@Patus_Michal_Pol: Nie za bardzo rozumiem, dlaczego #usunkonto ,możesz rozwinąć?
Sugerujesz oczywiście, ze krolika zanim się zabije to on radośnie sam wyskoczy ze skory? XD
Już sam casting wygląda jak jakieś talent show, nie możesz zrobić prostego dania, bo przecież chcesz być Masterchef. Najlepiej żebyś przy tym tańczył, opowiedział swoją życiową historię i może wtedy cię wezmą.
@Geraltzkiwi: No kolego, naprawdę porównywać żywego homara do schaboszczaka to naprawdę albo musisz mieć wobec mnie bardzo złe intencje, albo nie rozumiem, co chcesz osiągnąć. Bo złośliwego marnowania składników się po Tobie nie spodziewam.
@Bogaty_grubas: No to daj temu plusa komukolwiek
Gessler to w ogóle rak nie tylko polskiej telewizji, ale i polskiego restauratorstwa. Przez jej staroświeckie metody i
@ciocia_spod_lobza:
Nie, to jest normalne konkurowanie. Jak nie dajesz rady psychicznie to odpadasz i tyle.
@Flypho: Spoko, jesteś w 5 MasterChefa i wyjeżdżacie do Chin, będziecie gotować psy. Utniesz mu łeb?
Nie, zrezygnuję sobie normalnie jak człowiek i wrócę do domu. Chyba nie chcesz powiedzieć, że ktoś ich tam batoży i każe robić rzeczy, których nie chcą robić, prawda? To byłoby strasznie głupie.
@Flypho: Oczywiście że nie, ale jednak poćwiartowali te króliczki, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)