Wpis z mikrobloga

@generator_beki: To nie są tanie rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) G2 mam premierowe, ale niemieckie, bo za polskie 200 cebulionów trzeba zabulić, a szkoda mi tyle. Fajnie jakbyś wrzucił w jednym poście wszystkie wydania gothica jakie masz.
  • Odpowiedz
@kRpt: 200 cebulionów to chyba za same tekturowe pudło do premierowego boxa GII ( ͡° ͜ʖ ͡°) teraz już po 400 latają. Jak już kolekcja będzie kompletna to zrobię takie zbiorcze zdjęcie o ile kadr obejmie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@generator_beki: a czego brakuje? Nie mów że liczysz że uda Ci sie zdobyć polskie premierowe wydanie G1. Szansa na jakiekolwiek jest bardzo niska, nie mówiąc już o komplecie, w dobrym stanie. A jeśli by bylo to pewnie jakas chora cena. Nie jest możliwe chyba zeby to dostać. Od paru lat obserwuje wyszukiwania i do tej pory było ze 2 ogłoszenia, ale żadne kompletne, w jednym pudełko, w drugim karty czy
  • Odpowiedz
@kRpt: Złotej Kolekcji + Złotej Edycji + GI jednej reedycji bo były, aż trzy różne boxy z reedycją :)
GI premierowego boxa mam, ale niekompletnego.
Karty będą moje w najbliższym czasie, a medalionu trzeba będzie poszukać trochę dłużej :) nie martwi mnie to jednak bo chodzi o to żeby gonić króliczka, a nie go złapać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@generator_beki: Udało nam się zdobyć na wystawkach w wersji "Die Nacht Des Raben" (). Pamiętam jak dziś polski dubbing i przebijające się niemieckie wstawki z dodatku.
Nie zmienia to faktu że przez ciebie właśnie rozpoczynam instalacje gothica 1...
  • Odpowiedz