Aktywne Wpisy

Pentylion +45
Cieciownia dla debila ten
źródło: 1000046287
Pobierz
StalkomirNowak +296
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

#wroclaw
źródło: Screenshot 2026-02-16 at 15.34.05
PobierzATAK ZIMY!
https://gazetawroclawska.pl/atak-zimy-na-dolnym-slasku-i-paraliz-na-drogach-regionu-a4-stoi-w-kilku-miejscach/ar/c1p2-28732419
¯\(ツ)/¯
@bonekropik: właśnie wróciłem do domu, mam zimowe Goodyear jakieś ultra grip+, specjalnie na śnieg, i są miejsca gdzie auto żyje swoim życiem ;)
Jest zblokowane bo się w niektórych miejscach przez koleiny tańczysz po prostu.
źródło: Clipboard02
Pobierz@twoj-stary-to-jp2: dokończenie chociaż jednej obwodnicy. Nie śmiem prosić o kilka, w tym autostradową, jak w Krakowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na start AWW 2 pasy + tramwaj i jej przedłużenie do Korony, WOW 2 pasy w całości i bezkolizyjne skrzyżowania. Do tego tunele na Społecznym. O kolej aglomeracyjną czy wyniesienie torów na estakady też prosił nie będę
To nie jest
Ja nie wiem o c--j się ludzie zawsze pultają o wolną jazdę w zimie i to jeszcze w mieście XD, k---a ja na czillu se jezdze co będę zapierdzielał bo jakis seba z tylu piane toczy.