Wpis z mikrobloga

Was na tym letnim ogumieniu powinno się j---ć mandatami na lewo i prawo. Odrobina śniegu i całe miasto stoi, czas dojazdu dłuższy trzykrotnie

#wroclaw
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bonekropik: Na pewne rzeczy nie pomoże Ci nic, także to nie chodzi tylko o to czy masz zimowe opony. Idąć tym tokiem myśłenia to jak pada śnieg to powinno być zabronione jazda bez 4x4 i łancuchów.

Jest zblokowane bo się w niektórych miejscach przez koleiny tańczysz po prostu.
  • Odpowiedz
@bonekropik niektórzy jak zobaczą deszcz albo śnieg to dostają małpiego rozumu i, zamiast odstawić auto, jadą swoje 30 km/h - wolno i bezpiecznie. Im by nawet napęd gąsienicowy nie pomógł…
  • Odpowiedz
  • 11
@bonekropik: miasto jest na granicy totalnego paraliżu. Lata zaniedbań robią swoje. Wystarczy odrobinę wolniejsza jazda i masz to co masz. To nie jest wina ludzi, że miasto zostało pozostawione bez inwestycji na ostatnie 10+ lat
  • Odpowiedz
  • 11
jakie niby inwestycje miałyby pomóc? xD

@twoj-stary-to-jp2: dokończenie chociaż jednej obwodnicy. Nie śmiem prosić o kilka, w tym autostradową, jak w Krakowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Na start AWW 2 pasy + tramwaj i jej przedłużenie do Korony, WOW 2 pasy w całości i bezkolizyjne skrzyżowania. Do tego tunele na Społecznym. O kolej aglomeracyjną czy wyniesienie torów na estakady też prosił nie będę

To nie jest
  • Odpowiedz
@let_it_be: tak jak ten typ ludzi co myśli że 4x4 pozwala na z-----------e w zimie, a potem pierwsze hamowanie weryfikuje XD

Ja nie wiem o c--j się ludzie zawsze pultają o wolną jazdę w zimie i to jeszcze w mieście XD, k---a ja na czillu se jezdze co będę zapierdzielał bo jakis seba z tylu piane toczy.
  • Odpowiedz