Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hiobe: nie mieszkam na wsi, ale wychowałem się w takiej hardkorowej, gdzie nie było nawet sklepu. Mile wspominam, być może kiedyś przeprowadzimy się na wieś.
  • Odpowiedz
@Pan_Mysz: trochę przekolorowalam ale tez nie ma u mnie sklepu ( ͡° ʖ̯ ͡°) mam najbliższy 4km na wsi ale wiadomo zawsze drożej niż w markecie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hiobe: ja też miałem najbliższy gdzieś ok 3km. Jak jechałem do sklepu to robiłem zakupy babciom z sąsiedztwa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pan_Mysz: Kiedyś wlazłem do takiego sklepiku na wiosce, byłem rowerem na jakiejś dłuższej trasie. Kupuję jakieś picie i wyciągam stówę, na to Pani z uśmiechem, że ie będzie miała wydać bo jestem pierwszym klientem od tygodnia który placi za towar a nie jedzie na zeszyt XD
  • Odpowiedz
@cr_7: Serio. Ma dużą działkę, mogę sobie biegać choćby nago, a nic nie cenię bardziej niż święty #!$%@? spokój z dala od tych wszystkich #!$%@?ętych ludzi którzy zawsze coś ode mnie chcą.
  • Odpowiedz
@Pan_Mysz: Tak jest nie tylko ze sklepem, ale ogólnie z wsiami. Zdarza mi się bujać po tych okolicznych i nie raz się zdarzało, że ludzie podejrzanie na mnie patrzyli. Zresztą ja też patrzę, kiedy widzę w mojej dzielnicy (która trochę jest taką "wioską"), kogoś, kogo nie znam xD
  • Odpowiedz