WujaTHC
102
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
yanush
@WujaTHC: Nie wierzę że ci goście nie są upośledzeni umysłowo. Scenka wygląda jak z jakiegoś marnego kabaretu, z którego wycięto śmiech publiczności.
301
surlin
253
guruu
guruu
@WujaTHC:
Gruby jakie sombrero p--------ł xD
57
bartd
bartd
@WujaTHC
2 debile
51
Chemical_Brother
@WujaTHC: Ostatnio tych dwóch cymbałów to mój ulubiony patostrim.
47
2giekonto
Dziwię się Lodkowi, że robi takie rzeczy zamiast dalej bawić się w stand up.
36
Profesor_Avenarius
Profesor_Avenarius
@WujaTHC Jabłonowski to beznadziejny przypadek choroby psychicznej, ale mnie chyba bardziej rozwala ten jego tłusty przydupas który cały zasapany za nim biega i przytakuje tym wszystkim debilizmom.
31
D_Train
W cywilizowanym kraju takich ludzi powinno się leczyć. Czym w ogóle różni się chłop, któremu wydaje się, że jest przedwojennym dowódcą od chłopa, któremu wydaje się, że jest kobietą?
25
KONONOWlCZ
@WujaTHC: ale śmieszny gruby karzeł z odgryzionymi uszami
23
manekin
manekin
@WujaTHC: W tym miejscu warto zaznaczyć, że Aleksander Jabłonowski vel Wojciech Olszański był swego czasu idolem wykopków którym otwierał oczy, a jego odezwy wchodziły na główną z płomieniem. :-)
15
massh
@WujaTHC: kto sie jara tymi szurami?
11
Rzeszowiak2
@WujaTHC: Oglądałem wczoraj materiał Poręby i Jabłonowskiego nt. Białorusi. A teraz to. Muszę przyznać że w ostatnich dniach chłopaki robią niezły kabaret. Konam ze śmiechu słuchając tych szurów.
8
becvvv
becvvv
@WujaTHC: Kurrrrrrrrrwaaa
8
Gl1n4
@WujaTHC: Wyglądają jak drugoplanowy duet komediowy z jakiejś komedii familijnej. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
7
M.....a
M.....a
@WujaTHC: najlepszy to jest ten gruby niziołek. Olszański jeszcze da radę s--------ć jak zacznie się robić 'gorąco' ale _ojciec dyrektor_ mógłby mieć problemy ( ͡º ͜ʖ͡º)
5
AvantaR
@WujaTHC: Ja p------ę, zawsze muszę te ich filmy rozchodzić XD Jak to jest możliwe, że oni jeszcze w psychiatryku nie siedzą?
5
StoSloty1488
@Chemical_Brother: mam to samo, są świetni
3
FotDK
@WujaTHC: gdy mamy luźniejszy dzień w pracy to puszczamy sobie wielki mix jabłona xD
3
Z.....s
3
Z.....s
@WujaTHC: przypominam, że ten krągły był kiedyś bordo na wykopie xD
2