Aktywne Wpisy
adam-kminek +49

alkoJezus +51
Dziwna wiadomość napisana do siebie samego na nieświadomce CD..
Niektórzy chcieli być wołani gdy pojawią się nowe fakty w sprawie więc zapraszam
Wielu napisało że bajt, nie mam jak się uwiarygodnić więc to Wasza decyzja czy chcecie wierzyć ale jestem na tym portalu łącznie już chyba z 15lat i nigdy nie bajtowałem, po prostu nie bawią mnie takie rzeczy
A teraz co nowego
Niektórzy chcieli być wołani gdy pojawią się nowe fakty w sprawie więc zapraszam
Wielu napisało że bajt, nie mam jak się uwiarygodnić więc to Wasza decyzja czy chcecie wierzyć ale jestem na tym portalu łącznie już chyba z 15lat i nigdy nie bajtowałem, po prostu nie bawią mnie takie rzeczy
A teraz co nowego
źródło: nadaje
Pobierz

@Muf18: Zliczone już 40% głosów.
@paul43: @PaganMuffin: Odpalisz?
@WydajnaJednostkaIndywidualna: W kółko dociągam brakujące pliki, a agregację robię co jakieś 10 minut w osobnym terminalu.
@matek-1000: to chyba coś ci nie ten teges. ja siure nie liczysz podwójnie?
@PaganMuffin: Może się wydawać, że Duduś jest pewny, ale jeżeli frekwencja wynosiła to ok. 69%, to zostało jeszcze ok. 3100000 głosów. Różnica teraz wynosi 861621. Więc około 65% poparcia dla Trzaskowskiego w pozostałych komisjach by wystarczyło, a biorąc pod uwagę, że zawsze na koniec zostają duże miasta + zagranica, nic nie jest przesądzone.
@KubaGold22: stawiam na ponizej 51%, różnica w granicach 1,75% i idę robić czosndoga
Komentarz usunięty przez autora
pozostają zachodnie miasta jak wrocław, zielona góra, szczecin etc