Aktywne Wpisy

Sportacus +133
Dopiero niedawno się dowiedziałem, że w Polsce był cykl 13 filmów związanych z różnymi świętami obchodzonymi u nas w ciągu roku. Każdy trwa około godziny. Pewnie większość z was kojarzy Żółty szalik i tę słynną scenę z Gajosem, kiedy delektuje się wódką. Będzie co oglądać – może i was to zainteresuje, jeśli jeszcze o tym nie słyszeliście :D
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
źródło: obraz
Pobierz
niochland +50
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz

@Muf18: Zliczone już 40% głosów.
@paul43: @PaganMuffin: Odpalisz?
@WydajnaJednostkaIndywidualna: W kółko dociągam brakujące pliki, a agregację robię co jakieś 10 minut w osobnym terminalu.
@matek-1000: to chyba coś ci nie ten teges. ja siure nie liczysz podwójnie?
@PaganMuffin: Może się wydawać, że Duduś jest pewny, ale jeżeli frekwencja wynosiła to ok. 69%, to zostało jeszcze ok. 3100000 głosów. Różnica teraz wynosi 861621. Więc około 65% poparcia dla Trzaskowskiego w pozostałych komisjach by wystarczyło, a biorąc pod uwagę, że zawsze na koniec zostają duże miasta + zagranica, nic nie jest przesądzone.
@KubaGold22: stawiam na ponizej 51%, różnica w granicach 1,75% i idę robić czosndoga
Komentarz usunięty przez autora
pozostają zachodnie miasta jak wrocław, zielona góra, szczecin etc