Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +498
Po 3 latach nie ma doslownie zadnego pozytywnego zastosowania AI, zamiast tego mamy:
- wywalone w kosmos ceny RAM,
- wiecej fejkow i scamow,
- coraz wiecej zwolnien
#ai #praca #takaprawda #technologia #pracait
- wywalone w kosmos ceny RAM,
- wiecej fejkow i scamow,
- coraz wiecej zwolnien
#ai #praca #takaprawda #technologia #pracait
Waiter98 +324
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

To ogólnie rzecz biorąc - mi się podoba. Ja już wcześniej coś tam próbowałam z tego programowania, ale szczerze mówiąc bez takiego ‚kopa’ jakiego daje bootcamp było ciężko. Nie wiedziałam czego się uczyć, od której strony zaczynać itp. Bootcamp naprawdę jest fajny pod tym względem. Jest mentor który od razu pomaga jak się człowiek z czymś zatnie w kodzie. Ogólnie jak na razie spoko, po tych 3 miesiącach wciąż mam wrażenie ze umiem jeszcze bardzo mało, ale w sumie z tym co umiałam na początku to przepaść :D
Wydaje mi się ze mogę być w to całe programowanie całkiem niezła, mogę tylko żałować ze nie zdecydowałam się na to wcześniej.
Jak tak czytam co napisałam to trochę brzmię jak reklama bootcampa xD ale nie pisze jaka szkoła, wiec to nie to :D
No i tyle, zobaczymy co będzie dalej :) (teraz czekam na oferty na te 15k bo przecież jak tylko płacą to przecież sami mnie znajdą xD)
#naukaprogramowania #programista15k
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jaka jest złożoność problemów? Czy zdarzyło Ci się już trafić na jakiś upierdliwy problem? Czy bywacie z takimi zostawieni do samodzielnego spróbowania się?
Pracuję z jednym gościem po bootcampie. Bardzo solidny zawodnik.
@luukasek: Dzięki wielkie :)
@tptak: Teraz uczymy się Django, wcześniej to były głównie podstawy Pythona, bazy danych, programowanie obiektowe. Podstaw programowania jest bardzo dużo :D:D
Na razie robimy małe rzeczy, problemy nie są jakoś bardzo złożone, bardziej takie 'to i to mi nie działa / nie wyświetla się itp. Jak
Ogólnie na razie za dużo nie myślę o szukaniu pracy, bo jeszcze duuuużo nauki przede
A pracę po bootcampie oczywiście znajdzie, tylko będzie to trwało naprawdę długo. W 6mc to za minimalna krajowa albo darmowy staż co najwyżej
Ja pracuje w IT po bootcampie i tego względu gwarantuje, że znam dużo przypadków od podszewki. Sam byłem 3 lata temu i widzę, jak czas szukania pracy systematycznie się wydłuża. Jak nie szukasz na pełny etat to zajmie Ci to nawet rok
@LazyInitializationException: A tam takie p---------e, niby 6 rekrutacji a znajomi po bootcampach robotę znajdują. Wydaje mi się, że po prostu nikt nie wrzuca rekrutacji na juniora na justjoin, zupełnie nie ten target.