Aktywne Wpisy

Megasuper +197
No jak tam ocieplenie klimatu? Już się spaliliście? Gdyby to był najcieplejszy maj to pewnie byście trąbili wszędzie że to już apokalipsa. A jak jest najzimniejszy to wszyscy milczą bo nie pasuje do narracji oszołomów #klimat #ekologia #ocieplenie
źródło: temp_file5636405472127892459
Pobierz
Adolf_hit_her +135
#rozowepaski #niebieskiepaski w pytanie na śniadanie panie mówią, że w straży granicznej są traktowane tak samo jak mężczyźni.
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
źródło: Screenshot-2025-05-16-10-31-39-22-e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz

To ogólnie rzecz biorąc - mi się podoba. Ja już wcześniej coś tam próbowałam z tego programowania, ale szczerze mówiąc bez takiego ‚kopa’ jakiego daje bootcamp było ciężko. Nie wiedziałam czego się uczyć, od której strony zaczynać itp. Bootcamp naprawdę jest fajny pod tym względem. Jest mentor który od razu pomaga jak się człowiek z czymś zatnie w kodzie. Ogólnie jak na razie spoko, po tych 3 miesiącach wciąż mam wrażenie ze umiem jeszcze bardzo mało, ale w sumie z tym co umiałam na początku to przepaść :D
Wydaje mi się ze mogę być w to całe programowanie całkiem niezła, mogę tylko żałować ze nie zdecydowałam się na to wcześniej.
Jak tak czytam co napisałam to trochę brzmię jak reklama bootcampa xD ale nie pisze jaka szkoła, wiec to nie to :D
No i tyle, zobaczymy co będzie dalej :) (teraz czekam na oferty na te 15k bo przecież jak tylko płacą to przecież sami mnie znajdą xD)
#naukaprogramowania #programista15k
@luukasek @kaaban @bbeniutek @tptak @Myzreal @hermes600
Czy uważasz, że wszystkie osoby z twojej grupy przykładają się do zajęć, czy mimo tego, że zapłacili za bootcamp są tam też "leserzy" mający nadzieję na łatwa karierę?
Kurs jest o tyle dobry że, jakby to ująć, prowadzi mnie za rękę. Sama nie wymyśliłabym sobie takich zadań, nie wiedziałabym w jakiej
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Np. na najpopularniejszą jave w Warszawie nie ma więcej jak 10 rekrutacji otwartych
Z praca w korpo - dokładnie tak jak piszesz, nie zależy mi w 100% na pythonie, ale od czegoś trzeba zacząć :)