Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +438
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#takaprawda #lgbt #neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #korposwiat #korpo
druga sprawa to zasada dziel i zwyciężaj, ukrywa to fakt jak duży wpływy mają korporacje i lobbing i odsuwa od tego nieprzyjemnego dla nich tematu, lepiej dyskutować na bardziej bezpieczne tematy jak LGBT, parytety itd. bo to mniej ryzykowne dla korporacji. po
@Jestembogaty: ten uczuć kiedy wykopek uważa się za mądrzejszego od ekipy marketingowców jednej z największych film motoryzacyjnych na świecie xD
Dunning-Kruger w czystej postaci, chłopskorozumizm najlepszy, tak jak myśli randomowy wykopek to tak na pewno jest i jest na pewno najlogiczniej xD
@Jestembogaty: wy to serio jesteście zafiksowani analnie xDDDDD
@Jestembogaty: ciekawa sprawa, na wykopie widziałem wielu ludzi, którzy wstydzili się bycia kucem. To jest ta żałosna ideologia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tradycje- kościół który sprzeciwia się nauce (np. in vitro) w którym pedofile chronieni są przez Watykan, a majątek ziemski który posiadają + kościoły itp to tak w #!$%@? ogromną suma, że szkoda gadać - w co 2 wsi kościół za 4 mln ;)
@Kotznapedemjonowym: powiedział bordo. xDDDDDDDDDDD
To jest po prostu za głupie i dziwię się jak twój zindoktrynowany mózg może takie debilstwa brać na poważnie
@Klepajro
@bledny
Tymczasem na statkach to Bosak i trzask przeszliby do drugiej tury, no ale tak, za Konfederacją są przecież "gimbusy" a nie osoby pracujące xD
@Jestembogaty: dla tego te dzieciaki popierają Konfederację
Jak zawsze #bekazlewactwa