Aktywne Wpisy

WielkiNos +166
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
Pobierz
Krs90 +66
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz

wtedy dopiero lepiej liczy puls. To dotyczy również innych aktywności..
Skóra na górze nadgarstka jest grubsza, ciemniejsza i puls jest mierzony "po łebkach",
dopiero opaska przekręcona na "dół" zlicza go poprawnie.
Dotyczy to również innych opasek i smartwatchy
#miband #miband4 #miband2 #miband3 #miband5
#xiaomi #apple #garmin #huawei #sport #fitness
#mikrokoksy #ciekawostki #smartwatch
@wykops2: zlicza go lepiej, ale w pełni poprawnie bez pasa nie zmierzysz. Nadal odczyty opasek w dużej mierze oparte są o inne czujniki i algorytmy, a nie czysty pomiar - bo przy treningu nie ma opcji, żeby opaska się nie przesuwała
@fortySeven
Trening z pulsometrem na zegarku (Polar M430):
źródło: comment_1593780231p7QQvjqGPutQ7uXn3BfyjY.jpg
Pobierz@fortySeven
Trening z pulsometrem na klatce (H10):
źródło: comment_1593780267iC1JasRpFKZIAuoefvJwMT.jpg
Pobierz@Poemat: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1593807818gZUd39upExTrRdp8iQVHnl.jpg
Pobierz