Aktywne Wpisy

wykop +17
Wykopowicze,
w naszych komunikatach często wspominaliśmy o tym, że nowy Wykop chcielibyśmy tworzyć wspólnie z Wami. Wspólnie ustalać kolejne funkcjonalności oraz ich rozwój. Chcemy znać Wasze zdanie, dlatego na naszym koncie pojawi się więcej ankiet, w których będziecie mogli wskazywać wygodniejsze dla Was rozwiązania lub w komentarzach proponować własne pomysły. I oto nadarza się pierwsza okaza!
W swoich zgłoszeniach prosiliście nas o rezygnację z przycisku plusa w mobilnych wersjach serwisu. Jego umiejscowienie
w naszych komunikatach często wspominaliśmy o tym, że nowy Wykop chcielibyśmy tworzyć wspólnie z Wami. Wspólnie ustalać kolejne funkcjonalności oraz ich rozwój. Chcemy znać Wasze zdanie, dlatego na naszym koncie pojawi się więcej ankiet, w których będziecie mogli wskazywać wygodniejsze dla Was rozwiązania lub w komentarzach proponować własne pomysły. I oto nadarza się pierwsza okaza!
W swoich zgłoszeniach prosiliście nas o rezygnację z przycisku plusa w mobilnych wersjach serwisu. Jego umiejscowienie
Które z zaproponowanych na grafice rozwiązań uważasz za najlepsze?
- Propozycja 1 9.8% (34)
- Propozycja 2 47.7% (166)
- Propozycja 3 42.5% (148)

SlonskoBaba +12
Związek z 10 lat młodszym facetem - TAK czy NIE ?
Jeśli chodzi o mnie - lvl 29, zero dzieci, zero ślubu
#rozowepaski #randki #tinder
Jeśli chodzi o mnie - lvl 29, zero dzieci, zero ślubu
#rozowepaski #randki #tinder

#motoryzacja #humorobrazkowy
@Czarna_ksiazka ja lubie jechać gdzieś poza miasto ale jak mam gdzieś jechac w korku to odrazu mam palpitacje (╯°□°)╯︵ ┻━┻ musze w końcu kupić cos z automatem
Co do korków to miałem dwa automaty, teraz manual i jednak machanie wajchą jest dla januszy. ヽ( ͠°෴ °)ノ
Komentarz usunięty przez autora
Jedyne co mnie #!$%@? to ludzie, którzy nie rozumieją przyjemności jaką sprawia mi obsługa samochodu, więc projektują na mnie swoje kompleksy na punkcie zamożności.
A szczególnie, gdy robią to ludzie jeżdżący jakimiś gruzami albo mdłymi, praktycznymi do porzygu kombiakami dla rodzin.
Zależy jak często ostatnio jeżdżę, gdzie jadę, z kim i jak daleko
0- 5 lat prawa jazdy - kuuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaa jezdze do sklepu 50m po bulki moge zyc w samochodzie
6-10 lat - nie chce mi sie jechac ale jest fura to spoko
11+ ja #!$%@? znowu gdzies jechac, #!$%@? lece do tego Rzeszowa samolotem.
@WscieknietyWaz:
Jedyne co mnie #!$%@? to ludzie, którzy nie rozumieją przyjemności jaką sprawia mi obsługa samochodu, więc projektują na mnie swoje kompleksy na punkcie zamożności.
A szczególnie, gdy robią to ludzie jeżdżący jakimiś gruzami albo mdłymi, praktycznymi do porzygu kombiakami dla rodzin.
No niestety, większość ludzi nie potrafi się postawić w czyjejś sytuacji. Ja już bym sobie polatał takim praktycznym do porzygu, mdłym kombiakiem w automacie (
Lubię też czytać i oglądać o nietypowych autach. Niektóre konstrukcje są bardzo oryginalne.