Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 70
@WscieknietyWaz: samemu bardzo lubię, nawet 450km na strzała, z rodziną już mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do korków to miałem dwa automaty, teraz manual i jednak machanie wajchą jest dla januszy. ( ͠° °)
  • Odpowiedz
  • 16
@WscieknietyWaz Uwielbiam, i tylko manual.
Jedyne co mnie w-----a to ludzie, którzy nie rozumieją przyjemności jaką sprawia mi obsługa samochodu, więc projektują na mnie swoje kompleksy na punkcie zamożności.
A szczególnie, gdy robią to ludzie jeżdżący jakimiś gruzami albo mdłymi, praktycznymi do porzygu kombiakami dla rodzin.
  • Odpowiedz
@WscieknietyWaz: ja to w ogole inny jestem, motoryzacje jako taką uwielbiam odkąd miałem kilka lat (czyli od dawna, pamietam premierę pierwszego Punto) ale jezdzic po mieście w dzień nienawidzę, do roboty tylko komunikacją miejską albo rowerem.
  • Odpowiedz
@WscieknietyWaz: uwielbiam. Nie mam jakiegos super auta, ale ma te 150KM, swietnie sie prowadzi, zalozylem bardzo dobre opony i kazda kreta, wiejska droga z widokami to w 100% przyjemnosc. Zaluje czasem, ze w polsce sciganie to kupa kasy albo gokarty - nie ma np. amatorskich lig rallycrossu jak w UK :c
  • Odpowiedz