Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 73
#koty #kot #koteczkizprzypadku #zrzutka #pomocy #atencyjnyrozowypasek
Drogie Wykopki proszę Was o pomoc.
Nawet hejt mile widziany im więcej reakcji tym większa widoczność wpisu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Trzeba zwiększyć dawkę leku i wykop jest moją ostatnią nadzieją, naprawdę długo staraliśmy poradzić sobie finansowo sami ale niestety.
W skrócie: kot od maja choruje na Fip - koci koronawirus, gdyby nie lek to pewnie nie dożyłby czerwca. Niestety lek jest upiornie drogi. Jeśli nie możecie rzucić grosikiem to chociaż udostępnijcie gdzieś, tu naprawdę każdy grosz się liczy.
https://zrzutka.pl/ku8x75
Kundzia999 - #koty #kot #koteczkizprzypadku #zrzutka #pomocy #atencyjnyrozowypasek 
D...

źródło: comment_1593444998lY3ROR1tFlnbSjbbHJTt2W.jpg

Pobierz
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@krozabalka: ja całe życie miałam koty, a dopiero w maju pierwszy raz wgl usłyszałam o tej chorobie, a niestety w polskojęzycznych źródłach jest pełno bzdur i nieaktualnych już informacji, to już anglojęzyczna wiki ma lepsze info.
Piękne masz te koteły <3 ja mam jeszcze takie mendy społeczne, plus jeszcze jeden kitku ale nie umiem wrzucić dwóch zdjęć na raz xd
Kundzia999 - @krozabalka: ja całe życie miałam koty, a dopiero w maju pierwszy raz wg...

źródło: comment_15934690772qnXozsmSVkTOwDq37KTou.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Horaccy: Ty ustaliłeś, że osoby kochające zwierzęta są upośledzone, a nie większość, a tak generalnie to mogłeś spodziewać się hejtu, nie popieram tego, nie będę się bawić w wartościowanie czyje życie jest lepsiejsze, bo przy tym się nie da dojść do konsensusu. Generalnie kitku są słodkie i kochane więc ludzie nie lubią ludzi, którzy nie lubią kitku ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@Kundzia999: Ale o jakim hejcie tutaj jest mowa? Dwóch czy trzech desperatów, to jest nic, bo przecież mamy przed sobą bardzo ciekawe zjawisko społeczne, gdzie pewna grupa, próbuje zrównać swoją egzystencje do poziomu życia zwierzęcia domowego ( ͡° ͜ʖ ͡°) niesamowite. Oby więcej było takich przypadków!
  • Odpowiedz
  • 0
@Horaccy: cóż, kiedyś miałam marzenie, że jeśli kiedykolwiek stracę rozum i zrobię magistra z pedagogiki resocjalizacyjnej (młoda głupia walnęłam sobie z tego licencjata) to napisze moja pracę mgr na temat wykopków nie lubiących nikogo i nie czego. Chociaż w sumie tego się chyba z resocjalizować nie da (,)
  • Odpowiedz
@Kundzia999: Jak widać na załączonym obrazku, to wszystko jest na dobrej drodze! ( ͡° ͜ʖ ͡°) kibicuje z całego serca, jeśli chodzi o powstanie w/w pracy.
@Sasko: Nie rozumiem, to są dwa wybory? Kot albo Seba? Co to za bzdury.
  • Odpowiedz
  • 0
@Horaccy mówiłeś że ogólnikowo nie można porównywać to daje przykład bardziej szczegółowy, myślę że każdy z tych jak to mówisz "fanatyków kotów" w sytuacji gdyby mieli wybierać finansowanie chorego kota czy dziecka to wybrali by dziecko.
  • Odpowiedz
  • 0
@Horaccy: na pedagogice praca musi mieć jakieś wnioski pedagogiczne, jak promotor zobaczy jedyny wniosek: resocjalizacja nie możliwa to jest jednak szansa, że mi tego nie klepnie, oficjalnie niby nie ma beznadziejnych przypadków xd
  • Odpowiedz
@Kundzia999: Dobra, dajcie mi już spać ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jak będziesz potrzebowała kogoś do tej pracy licencjackiej, to pisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)- chętnie przekaże swój światopogląd.
  • Odpowiedz
@Kundzia999 dziękuje! Przede wszystkim dla gryzoni musi być wet dla małych zwierząt. Znalazłam świetnego na Ursynowie w Warszawie. Ceny mają swoje ale chirurg np tak zszywa, że rana goi się szybciej jak na człowieku.^^
  • Odpowiedz