Wpis z mikrobloga

@turbosowa: że zrobisz z siebie debila i poprzesz socjalistyczną dyktaturę? XD to ty będziesz biedował, ci którzy poprą Trzaskowskiego są o wiele bardziej przedsiębiorczy i wykształceni więc sobie poradzą a wyborcy Dudy będą błagać o ochłap XD Przypominam jeszcze jak TVPIS gnoiło Konfererację, ruskie onuce itp jeżeli po tym ich poprzesz to gratulacje
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Trollusek: politycy niezbyt chętnie przekazują swoje poparcie komukolwiek, szczególnie jeśli mogą za takie coś zostać zaszczuci w mediach. Przypomnij sobie jak PiS traktował konfederację przed parlamentarnymi. Wygrana opozycji może oznaczać upadek PiSu, a więc konserwatywne głosy przejdą na konfe. Wygrana dudy oznacza zabetonowanie obcego stanu rzeczy. Chyba że liczysz że Duda będzie uchwalał ustawy konfederacji.
  • Odpowiedz
@BrakPomysluNaNick: wyborca Konfederacji głosujący na Dudę to praktycznie definicja politycznego debila ¯\_(ツ)_/¯
(jestem wyborcą Konfederacji i żebym zagłosował na Dudę, musieliby mnie chyba torturować i grozić śmiercią mojej rodzinie).
  • Odpowiedz
@Stafford: osobiscie nie znam nikogo kto glosowal na konfe, a teraz zaglosuje na dude, wiec nie wiem skad te dane bierzesz. Znasz kogos takiego w swoim zyciu, czy tylko z internetu czerpiesz wiedze na temat rzeczywistosci?
  • Odpowiedz
@Lorne: @LibertyPrime: ani to mój ulubieniec ani mu nie chcę pomagać, ja mam to w p-----e i szamba nie będę nazywał perfumerią. A jak dla kogoś główną motywacją do oddania głosu jest to że go obraził jakiś wpis na forum ze śmiesznymi obrazkami to w mózgu nie ma jednego gwoździa ale całe opakowanie.
@LordMrok: no więc wpis nie jest o tobie ani o tych którzy głosowali
  • Odpowiedz