Aktywne Wpisy

bArrek +29
Przychodzi taka dziewczyna ładna która Ci się podoba jest w legginsach i sportowej koszulce właśnie wróciła z biegania sciąga bucik wyciąga w Twoją stronę i mówi powąchaj i co robisz?

plackojad +71
Druga część podsumowania tegorocznej edycji #mirkomundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #mundial #pilkanozna
Wiadomo, że najważniejsza jest klasyfikacja generalna. Nie umieściłem jej w pierwszej części, bo wszystko byłoby zbyt obszerne, a tej chcę poświęcić wyjątkowe miejsce. Tym razem czołówkę przedstawię... od końca. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mecz #mundial #pilkanozna
Wiadomo, że najważniejsza jest klasyfikacja generalna. Nie umieściłem jej w pierwszej części, bo wszystko byłoby zbyt obszerne, a tej chcę poświęcić wyjątkowe miejsce. Tym razem czołówkę przedstawię... od końca. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: FireShot Capture 372 - Mirkomundial 2026 - Arkusze Google - [docs.google.com]
Pobierz

źródło: IMG_0172
PobierzCzyli wyznacznikiem sukcesu jest dostrzeżenie momentu koniunktury a potem co ważne odwaga do inwestycji.
Choć trochę upraszczam, bo koniunktura też się kiedyś kończy, czasem szybciej niż byśmy chcieli jak było
Na krypto giełdzie to mirroruje kurs?
Jak to dziala?
Używam Hyperliquid
Nie są to prawdziwe akcje ani klasyczne kontrakty CFD, lecz działają w sposób bardzo zbliżony do kontraktów CFD. Instrumenty oferowane przez protokół trade[XYZ] (zbudowany na bazie standardu HIP-3 w sieci Hyperliquid) to zdecentralizowane kontrakty wieczyste (Perpetual Futures / Perps) rozliczane w stablecoinie USDC
Dzisiaj micron na 575 milionów USD wolumenu na tym więc jest ogromna
ciężko to nazwać pracą bo poza pieniędzmi nic z tego nie ma
może wrzody żołądka
ale jeżeli dla kogoś to pieniądze są celem samym w sobie,