Aktywne Wpisy

shaleniska +4
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

WielkiNos +114
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1592735529g5QpYCZKRyom9Q3bQfE4s8.jpg
PobierzDziecka jeszcze z poprzedniego życia pamięta jak pływać.
Dorośli tak samo mają odruch wstrzymania oddechu jak dzieci, ale to nie znaczy że nie mogą się zachłysnąć wodą, tak samo jak dzieci. Takie wrzucenie dziecka do wody to na pewno nie jest przejaw odpowiedzialności
@Pociongowy: No, ale w płynie owodniowym dziecko pobiera tlen przez pępowinę i nie dokonuje wymiany gazowej płucami. Tutaj mamy nagłe wrzucenie dziecka do wody, które przecież nie wie, że ma wstrzymać oddech. Być może w trakcie lotu jest właśnie w trakcie wdechu. Tak dywaguję,