Aktywne Wpisy

dosefurious +229
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Foxing +26
Wydajesz 700 zł na płytę, i zamiast zintegrowanej osłony portów albo przynajmniej jakoś dopasowanej designem, dostajesz takie g---o z recyklingu puszek. Tak, czepiam się. Tak, wkurzają mnie korpo dusigrosze ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#pcmasterrace #komputery
#pcmasterrace #komputery
źródło: s-l1200
Pobierz

źródło: comment_1592735529g5QpYCZKRyom9Q3bQfE4s8.jpg
Pobierz@Pociongowy: Tak tylko k---a mac ta idiotka wrzucila to dziecko z takiej wysokosci, ze moglo spokojnie zachlysnac sie woda i utonac no k---a co ma do tego samo plywanie?
Co ostatnio przeczytałeś, opowiedz mi o tym.
@Odczuwam_Dysonans: I tym miłym akcentem zakończmy naszą wymianę zdań. :)
Komentarz usunięty przez autora
@ZajebbcieTrudnyNick: ludzie, którzy nie pływali za gówniaka w dorosłym życiu muszą się nauczyć nie wciągać powietrza pod wodą - p------e to, ale tak już jest, nie potrafią wstrzymać oddechu tak naturalnie - po też zostały wymyślone nakładki na nos
źródło: comment_15927655742w8YtpDJDWeN0ZNzin7gbD.jpg
PobierzJak zobaczyłem swoje dziecko w pierwszym pół roku życia, to zauważyłem że zna wszystkie techniki MMA, jakie stosuje się w parterze (stabilizacja, pełzanie, przetwarzanie, używanie głowy itp) . To musi być naturalne.
Więc twój połroczny syn najwidoczniej załapał się na zachłyśniecie, bo bez ćwiczeń odruch zaczął zanikać
@Ranger: Dokładnie, na przykład ja. Nienawidzę nurkować, bo wtedy zawsze kończy się to łykaniem wody, i bólem brzucha oraz mdłościami po powrocie z basenu. Uczyłam się pływać w wieku