Aktywne Wpisy
grzemiak +606
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
splinter96 +118
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Cholera, tego to ja nigdy nie zrozumiem. Osoby niepełnosprawne generujące kolejne osoby niepełnosprawne, które poza paroma wyjątkami "którym się fartnie" będą miały przechlapane od samego startu.
Wiem, że nie mi oceniać wartość życia ludzkiego i jego szczęście, ale jak dla mnie to przejaw skrajnego egoizmu takich osób i pewniego rodzaju wynaturzenia. Ciekawe czy ten bobas w wieku nastu lat podziękuje swoim rodzicom za to że przyszło na swiat spędzając połowę swojego czasu w gabinetach lekarskich z powodu szeregu dolegliwości zdrowotnych.
a tak widza ze hajs dostana to robia gowniaka bo chca uchodzic za "normalnych" xd
Komentarz usunięty przez autora
@innigri: W zasadzie podzielam to zdanie, niestety ludzie od razu przywołują Hitlera i na tym kończy się dyskusja z ich strony, a szkoda.
Wait wut?? Karłowatość to nie niepełnosprawność. A, na pewno nie taka która jakoś uber mocno "niszczy" życie. Wokoło tych ludzi nie trzeba skakać 24 na dobę. Pewnie, jasne, roboty w normalnej fabryce nie znajdzie, ale kto mówi że wogóle będzie takiej potrzebować??
Komentarz usunięty przez autora