Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 321
@AnonimoweMirkoWyznania: ja się zgodziłam. I póki co nie żałuję. Problemem nie jest to, że są twoimi rodzicami/teściami, tylko to, że są z-----i. To jest ten typ człowieka, który lubi uprzykrzać życie, a jego dzień kręci się wokół plotek i obgadywania. I ty kompletnie nic na to nie poradzisz. Bazując na doświadczeniach znajomych, najlepsza rada: uregulować wszystko prawnie, ignorować, i nie psuć sobie krwi.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Czekaj . Chcesz mieszkanie nad rodzicami w ich domu sprzedać jakimś obcym ludziom ?
Takie Mieszkanie jest dla ciebie i tylko dla ciebie . Powinnaś to wiedzuec jak Się na nie godziłas zamiast wybrac działkę jak mądrzejsze rodzeństwo .
Zdajesz sobie sprawę ze w momencie sprzedaży zerwiesz z nimi kontakt razem z rodzeństwem ? .
W takich opowiadaniach fajnie jest posłuchać drugiej strony co ty tam naodwalals do tej
  • Odpowiedz
  • 1
A tak poważnie: rodzinę to trzeba sobie wychować. ¯_(ツ)_/¯ Nie poddawaj się, miej wywalone na ich akcje, bo widzę że Ty to bardziej przeżywasz i się nakręcasz. Ale pamiętaj że to rodzina.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@AnonimoweMirkoWyznania: Traktować jak powietrze i nie odpowiadać nawet na dzień dobry, nie wpuszczać do domu, zerwać kontakt. Ogólnie traktować jak obcych ludzi. Tak przynajmniej ja bym zrobił
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Czekaj . Chcesz mieszkanie nad rodzicami w ich domu sprzedać jakimś obcym ludziom ?

Takie Mieszkanie jest dla ciebie i tylko dla ciebie . Powinnaś to wiedzuec jak Się na nie godziłas zamiast wybrac działkę jak mądrzejsze rodzeństwo .
Zdajesz sobie sprawę ze w momencie sprzedaży zerwiesz z nimi kontakt razem z rodzeństwem ? .
W takich opowiadaniach fajnie jest posłuchać drugiej strony co ty tam naodwalals do tej
  • Odpowiedz