Aktywne Wpisy
RenkaRenkeMyje +2324
Ja tylko chciałem przypomnieć, że ten typ zabił całą rodzine jadąc 300km/h i nie poniósł żadnej odpowiedzialności.
Niech ta morda nigdy nie zniknie z internetu
#wypadek #polskiedrogi #bekazpisu
Niech ta morda nigdy nie zniknie z internetu
#wypadek #polskiedrogi #bekazpisu
Grzesznik01 +935
Wczoraj mój tato trafił do szpitala po zawale. Cztery dni są decydujące. Na razie jest podtrzymywanie przy zyciu. Proszę wierzących mirkow o modlitwę ale napewno każdego o trzymanie kciuków za ozdrowienie i za lekarzy. (╥﹏╥)
Nie żebrami o plusy chce się po prostu wygadac
Nie żebrami o plusy chce się po prostu wygadac
Łączna wartość tego co na zdjęciu około 100k złotych. Chciałbym wykończenie jeszcze zrobić za 50k ale nie wiem czy się zmieszczę.
Bekę mam z ludzi którzy kiszą się po blokach bo myślą że budowa domu to jakieś miliony złotych. Nie, w dzisiejszych czasach można to zrobić w jakieś 5 lat oszczędzając.
Zarabiam około 4500 zł miesięcznie odkładam 2500zl. Może ktoś powie że żyje przez ten czas jak karaluch ale ja po tym czasie jestem u siebie.
Działka po ojcu więc tu miałem luz ale większość rodziców ma jakieś ziemię więc nie piszcie że nie macie takiego luksusu.
Jeszcze 2 lata oszczędzania na wykończenie i w wieku 28 lat będę miał swój własny domek.
Pozdro dla wariatów.
#budujzwykopem #budowadomu #budownictwo #nieruchomosci #mieszkanie #dom #oswiadczenie #chwalesie
@dopeboiYSL: Bekę mam z ludzi, co piszą kiepskie zarzutki.
Komentarz usunięty przez autora
@dopeboiYSL: hehe, dobre, ty myślisz, że wszyscy mieszkają na wsi? A nawet jak mieszkają, to nie znaczy, że mają wolną działkę...
no i dlaczego wystawiłeś już dom na sprzedaż na sprzedajemy.pl? ( ͡° ͜ʖ ͡°)