Wpis z mikrobloga

@Asarhaddon: no nie trzeba laczyc, ale ciekawosc zawsze wygrywa ze zdrowym rozsadkiem.. sam eksperymentowalem z dnp, laczylem to z roznymi srodkami (tez z innymi ''spalaczami'') i jak widzisz jeszcze zyje
@Kasahara: pewnie lecialy wieksze dawki, albo to bylo pierwsze wejscie na dnp, chociaz przy tym clenie to nigdy nie wiadomo
  • Odpowiedz
@Kasahara: Ojej.. moje ostatnie bardzo pozytywne odkrycie, dnp plus 1 tab clenu na noc co 2 dzien :)
A moze ja juz jestem martwy? nie choruje, nie spie.. za to zasypiam za dnia :)
  • Odpowiedz
@Asarhaddon: Dawka smiertelna DNP to ok 5g, dawka rozsadna dnp to 400mg dziennie ( co daje ok 900mg trzeciego dnia), trzeba naprawde byc debilem zeby sie ubic na dnp. Natomiast sa bardzo niestabilne i niebezpieczne polaczenia dnp - np dnp+tren daje nam spore szanse na OIOM.
  • Odpowiedz
@Kasahara: tez mi sie tak wydaje.. dwoch znajomych mimo dokladnych instrukcji zeby nie laczyc stacilo przytomnosc na tren+dnp, jeden wyladowal na OIOM. Ja tez na probe polaczylem i byly noce, ze zastanawialem sie czy dotrwam do rana. Wtedy polecialo 10kg tluszczu w ~7dni, ale nie warto tak robic, bo mimo jak sie dopilnuje wszystkiego to tak jak znajomemu przytrafilo sie przeziebienie i juz tego nie ogarnal, stracil przytomnosc, upadl na
  • Odpowiedz
@bst: niby doktor akcja jest fanka DNP i niby gdzieś tam na świecie znowu robią z nim badania na ludziach ponownie. Dla mnie to tylko środek z legend ze zła sława ale wiedzę ze za granica czasem go stosują. Ja osobiście bym się bal brać spalacz nie z apteki bo cholera wie jak nasypane i martwiłbym się o źródło
  • Odpowiedz
@Kasahara: sa badania bo to najlepszy lek na cukrzyce typu drugiego, a maja one na celu opracowania bezpiecznej formy podania, ktora redukuje ryzyko przedawkowania. W BB stosuje sie go na masowa skale, szczegolnie jak idzie duzo insuliny, kilku znajomych trenerow ktorych podopieczni staja na podium po insulinie zawsze przepisuje dnp na 5-7 dni.
Problem z DNP jest taki ze mozna go kupic bardzo bardzo tanio - kilka $ za kg
  • Odpowiedz