Aktywne Wpisy
dziobnij2 +75
Roger_Casement +125
Halo, @Watchdog_Polska kiedy zareagujecie na haniebne, według demokratów, słowa Tuska o imigracji? Toż to czysta ksenofobia i nacjonalizm, pasujące bardziej do skrajnie prawicowego skrzydła Konfederacji, a nie liberalnej, europejskiej i postępowej partii, za jaką chce uchodzić PO...
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #neuropa #konfederacja #francja #europa #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #neuropa #konfederacja #francja #europa #polityka
Część 1. Preludium do wyzbycia się godności.
Pierwsze oficjalne screeny rozmów. To taka rozgrzewka. Truchcik o poranku. Przedsmak tandetnych tekstów na podryw, pisania ściany tekstu gdy nie odpisuję oraz cieszenia się z tego, że udało się zmieścić w limicie wzrostu księżniczki. W opisie dałem -cyt. "Możesz napisać, jeśli masz powyżej 185 cm". Spermożercy są szczęśliwi, że sprostali wymaganiom i mogą dostąpić zaszczytu napisania wiadomości. Niektórzy wręcz przepraszają za swoje istnienie. W przyszłości będę bardziej chamski XD
Cierpliwości. Z każdą kolejną częścią poziom żenady będzie rósł. To była tylko przystawka, by narobić Wam smaka ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#przegryw #tinder #blackpill #blackpillraw #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski ##!$%@? #tfwnogf #incel #p0lka #spermiarzalert #spermiarz
@Roza94: a co jak ma wysokie czolo i lysina mu nie pasuje?
@Roza94: Wybacz, ale takie coś to bardzo kołczingowa mowa, mieszcząca się wśród takich zwrotów jak: możesz wszystko, każde marzenie można spełnić, każdy może być przystojny. Czy fajnie byłoby, gdyby to było prawdziwe? Tak. A czy jest to prawdziwe? Absolutnie nie.
@Roza94: 3 lata silowni mi nie pomogly, najlepsze ciuchy, regularny fryzjer, duzo nauki, niezle pieniadze, pelna kulturka. Zawsze bylem pracowity i ambitny wiec nie pieprz o brnaiu sie za siebie, bo nic o tym nie wiesz. I nie, wy nie jestescie zle, cytujac Boguslawa Linde,
@Roza94: jaki niby? skakanie po #!$%@? sie nie liczy
@Roza94: Ale ja mam świetnie wyrzezbiona sylwetke, o diete tez zadbalem, efekty mam super. Tylko co z tego jak dalej nigdy nie uprawialem seksu, a jedyne osoby, ktore zachwycaly sie moja sylwetka to koledzy i rodzina!?