Wpis z mikrobloga

Jest jakaś fajna gra online gdzie (fajnie jakby skupiała się na graniu z innymi ludkami przez neta) która pójdzie mi na Linuxie na takim sprzęcie?
i5-2520M
4GB RAM
Intel HD 3000
Gatunek i cena gry nie ma znaczenia.
Może być #steam ale nie musi :D
#gry #gryonline #mmorpg #pytanie #linux #gaming #grylinux #fps #mmo #multiplayer #wine
C.....r - Jest jakaś fajna gra online gdzie (fajnie jakby skupiała się na graniu z in...

źródło: comment_1581934747zHjBNAvbS5N6ZM2gutXElW.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChelseaDagger: ja na takim sprzęcie gram w CSa 1.6, Minecrafta, Stardew Valley, trochę na limicie chłodzenia grałem w San Andreas przez neta. Na pewno da radę odpalić Quake 3, Unreal Tournament. Koleżanka na podobnym configu grała w Metina w Terrarie.
  • Odpowiedz
@ChelseaDagger: Może to śmieszne, ale ja zacząłem grać w Dofusa. Turowe MMO, dużo graczy z tego co widuję na mapach. Na serwerze, na którym pogrywam jest także polska gildia, która jak zauważyłem, służy pomocą.

Wymienię kilka plusów oraz minusów, które znalazłem grając zaledwie 2 dni. Oczywiście ktoś bardziej doświadczony może mnie poprawić, bo po prostu nie znam się dokładnie, nie wiem jak to będzie wyglądało będąc tym dalej w grze.

+
  • Odpowiedz