Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Phenomeon: Ja w sumie w pierwszej chwili #czarnolisto wszystko, włącznie z tą atencjuszką, ale potem takie "ej, przecież ty masz ogarniać social marketing". I choć tutaj za wiele się nie nauczę, bo to po prostu wykorzystywanie przez OPkę syndromu madonny i ladacznicy, na który cierpią wykopki, to niestety potwierdza się jedno:

bycie kontrowersyjnym i granie na emocjach > wszystkie inne narzędzia marketingowe

A tak w ogóle bardzo dobrze
  • Odpowiedz
Jak co to niezły jest też @mickpl - jedna historia, a tam wszystkie słowa klucze triggerujące obie płcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@anatomia_porazki:
faktycznie! najlepsze, że nawet będąc świadomym, że to celowy wybieg czy bait, to i tak czytanie budzi emocje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Phenomeon: A to ona niby pierwsza tutaj była? No ok, puszcza się za kasę oficjalnie. Prawda jest taka że połowa typów tutaj gdyby mogła sobie zgięcie w łokciu na p---e przerobić to już by to zrobiła. Ilość desperatów tutaj mnie po prostu przeraża XD
  • Odpowiedz
@Phenomeon: dałem plusa bo typiara będzie miała teraz kolejkę pod drzwiami, może chłopaki nawet wykoppiwo sobie zorganizują :D albo to świetny chwyt marketingowy miasta, żeby turystów przybyło :D ;)
  • Odpowiedz
albo to świetny chwyt marketingowy miasta, żeby turystów przybyło :D ;)

@codowuja:
No nie zdziwiłbym się, aktualnie to miasto oprocz szarości, w-------u i tanich dragów ma niewiele do zaoferowania
  • Odpowiedz